Svarīga informācija bankas “Citadele” klientiem: ”Lūdzu, ņemiet vērā!”

”Citadele” bankas pārstāvji paziņojuši par svarīgu informāciju visiem bankas klientiem. Iespējams daudziem būs nepatīkams pārsteigums, tomēr banka nevarot neko darīt. 

“Citadele banka” ir uzņēmums, kas sniedz finanšu pakalpojumus un visus darījumus, kuri saistīti ar banku. Tā ir dibināta 2010. gada 30. jūnijā, nacionalizējot un sadalot Parex banku.

Finanšu institūcijai ir 44 filiāles Latvijā un vēl 7 ārvalstu teritorijās, proti, Igaunijā, Vācijā un Zviedrijā. Tas arī pārrauga 19 meitasuzņēmumus, kas darbojas dažādās finanšu tirgus nozarēs.

Bankai ir arī pārstāvniecības, kas atrodas Baltijas valstīs, Vācijā, Zviedrijā, Šveicē, Azerbaidžānā, Kazahstānā, Ukrainā, Krievijā un Baltkrievijā. Tā galvenā uzmanība tiek pievērsta privātpersonu, kā arī mazo un vidējo uzņēmumu vajadzību apmierināšanai.

Lasi vēl: Tamāra Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm veiksies jūnijā un kurām jābūt ļoti uzmanīgām

“Citadele” grupas centrālā ēka atrodas vietā, kur agrāk atradās Rīgas citadele banka. “Citadele” burtiskā nozīmē ir neliela pilsēta pasaulē, kurā ir varens cietoksnis, galvenais nocietinājums, feodālās pilsētas sirds, kas kalpo arī par administratīvo un kultūras centru.

 

”Citadele” pārstāvji pirms īsa brīža paziņoja, ka gaidāmas pārmaiņas, tomēr tās būs vien uz īsu brīdi. Taču bankas pārstāvji lūdz to ņemt vērā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment