Nekad nepērciet šos produktus. Lielveikalu darbinieki padalījās ar nepatīkamu informāciju

Bet dažreiz šādi ietaupījumi neko labu nedod. Draudzene, kurā strādā vienā no šiem veikaliem, man pastāstīja, kādus produktus viņa tur nekad nepērk un neiesaka pirkt citiem.

Zivis bez iepakojuma

Netālu no siera stāv lete ar zivīm. Sālītas zivis ieteicams lietot tieši no sālījuma spainīša. Kas sālīja šo zivi? Kad? Cik ilgi tā uzglabājas iekštelpā? Vēsture par to klusē.

Nepiedodami, ja pircējam ir iespēja izņemt zivis no spaiņa vai kastes. Tas ir antisanitāri. Ja jau ņem zivis, tad iepakojumā vai nodaļā, kur pārdevējs to nosvērs. Tad to no mikrobiem aizsargās vismaz vitrīna.

Sverami saldumi

Arī beramās konfektes nav tas labākais produkts. Fakts ir tāds, ka konfektes ar dažādiem derīguma termiņiem bieži var sajaukt vienā kastē. Jā, izgatavošanas datums ir uz kastītes, bet tajā var iebērt nepārdotos pārpalikumus no iepriekšējās partijas.

Lasi vēl: Starp nogrimušā Titānika atlūzām atrod ko neparastu; pat ūdenslīdēji uz brīdi apklusa

 

Turklāt pircēji mīl konfektes saspiest ar rokām, tās iztīt. Un īpaši viltīgie tās pat prot pagaršot, bet pārpalikumus ietīt atpakaļ. Esiet uzmanīgi un vērīgi izvēloties lielveikalos konkrētās preces!

 

Leave a Comment