Pirms četrām dienām 78 gadu vecumā mūžībā devies teātra un kino aktieris; Kopumā viņa filmogrāfijā ir vairāk nekā 150 darbu

Pirms četrām dienām 78 gadu vecumā mūžībā devies teātra un kino aktieris. Kopumā viņa filmogrāfijā ir vairāk nekā 150 darbu. Teātra skatuve glabā visu to cilvēku nospiedumus, kuri uz te atstājuši savu nervu fragmentus. 

Cilvēku atdusas vieta ir vieta ar ļoti spēcīgu enerģētiku. Kad ejat uz turieni, jāievēro daži likumi, un uz cilvēku atdusas kopiņām gan kāpt nevajadzētu.

 

Arī interesanti: Kad draudzenes uzzināja, kādam nolūkam pērku iepakojumiem skūšanās putas, tagad dara to pašu

Eksistē ne tikai pazīmes, kas aizliedz kāpt uz atdusas vietām. Pareizticīgā baznīca uzskata, ka tā tiek izrādīta necieņa aizgājējam. Taču reliģiozie noteikumi tāpat ļauj šo situāciju arī izlabot.

Pirmkārt, ir jāatvainojas aizgājējam, tad – jānoliek svecīte. Ja runājam par tautas ticējumiem, tad tie visi šajā sakarā ir negatīvi.

Aizsaulē devies seriālu “Interni” un “Gluhars” aktieris Valērijs Gromovikovs

78 gadu vecumā aizsaulē devies slavenais krievu teātra un kino aktieris Valērijs Gromovikovs, kuram piešķirts goda nosaukums “Krievijas mākslinieks”. Aktietis, kurš filmējies neskaitāmās krievu filmās un seriālos, mūžībā aizgāja 30. maijā.

“2023. gada 30. maijā mūžībā aizgāja mākslinieks Valērijs Gromovikovs, kurš vairāk nekā divdesmit gadus kalpoja Habarovskas Jaunatnes teātrī un līdz pat mūža beigām uzturēja saikni ar teātri un dziļu draudzību ar mūsu māksliniekiem,” – ziņots Habarovskas Jaunatnes teātra Telegram kanālā.

Ar segvārdu “Pērkons” Valērijs Stepanovičs tika sirsnīgs sagaidīts teātrī, un sabiedrība īpaši atcerējās viņa mazās, bet svarīgās lomas tādos seriālos kā “Interns”, “Laimīgi kopā”, “Nepiedzima skaista” un daudzos citos. Kopumā viņa filmogrāfijā ir vairāk nekā 150 darbu.

“Cilvēks ar bezgalīgu dzīves mīlestību, cilvēks ar enciklopēdiskām zināšanām, jebkuras kompānijas centrs. Mākslinieks, kurš prot spēlēt gan traģēdiju, gan liriku, gan drāmu.

Lasi vēl: “Teātra dzīvē kārtējais bēdīgais notikums!”; Mūžībā devies bijušais teātra direktors

Lasi vēl: “Tava veiksmes nedēļa – izbaudi!”; 2023. gada jūnija pirmajā nedēļā 5 zodiaka zīmēm būs veiksmes sērija

Mākslinieks, kurš var būt pārsteidzoši aizkustinošs un homēriski smieklīgs. Tik atšķirīgs viņš uz mūsu skatuves bija daudzus gadus. Teātra skatuve glabā visu to cilvēku nospiedumus, kuri uz te atstājuši savu nervu fragmentus. Mūsu skatuve mūžīgā piemiņā saglabās arī viņa tēlu – mazu figūru ar cirtainu matu oreolu, kas spēlē saksofonu …” – teikts Gromovikova nekrologā.

 

Leave a Comment