Šī gada 31. maijā aizsaulē aizsaukta talantīga dziedātāja, kura daudzus priecēja Latvijā: ”Viņas balss bija kā eņģelim”

Šī gada 31. maijā aizsaulē aizsaukta talantīga dziedātāja. Šī dziedātāja Latvijā bija ļoti labi zināma un viņa spēle milzīgu lomu Latvijas dziedātāju vidū. 

Daudzi cilvēki zina, ka nekas nav mūžīgs uz šīs pasaules, bet tik un tā ļoti sāpīgi, ja pēkšņi cilvēks aiziet mūžībā. Jo īpaši, ja tas ir tev ļoti tuvs un mīļš cilvēks. Tas sāp. Ļoti sāp.

Mācītāji uzsver, ka šajā grūtajā posmā ja tev ir grūti, tad izrunājies ar draugiem vai savu ģimeni, jo, kopā esot, varēsiet tikt galā ar visām problēmām, kopīgi.

88 gadu vecumā mūžībā devusies estrādes talantīgā dziedātāja Aino Bāliņa. Viņa ir igauņu izcelsmes dziedātāja. Bāliņa bija Rīgas estrādes orķestra soliste, pirmā, kura no lielās skatuves uzdrīkstējās pirmā dziedāt džezu angļu valodā.

Lasi arī: Džūlija Vanga atklāj, zodiaka zīmes, pie kurām jūlijā atnāks panākumi un nauda lips kā pie magnēta

Aino Bāliņa guldīta zemes klēpī šī gada 6.jūnijā Tallinas Smilšu kapos blakus mīļotajam vīram Helduram. Lielākos panākumus dziedātaja guva 20. gadsimta 50. un 60. gados, uzstājoties kopā ar Rīgas estrādes orķestri.

Lasi arī: Latviešu dziedātāja Laima Vaikule ar nepatiku un bažām gaida savu dzimšanas dienu

Par viņas mīļoto vīru kļuva dzejnieks un dziesmu vārdu autors Heldurs Karmo (1927-1997), pēdējie gadi savulaik slavenajai dziedātājai aizritēja vientulībā, cīnoties ar veselības problēmām un diemžēl viņa šī gada 31.maijā devās aizsaulē.

“(..)
Atmiņas un sēras?
Baltas pūkas vējā?
Nē!
Mīlestība –
Tā lai dzīvo vēl pēc manis.”

 

Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem!

 

Arī interesanti: Kā tikt galā ar nepatīkamiem traipiem tualetes podā. Tam pat nevajadzēs birsti. Viegli un vienkārši!

Leave a Comment