Džūlija Vanga atklāj, zodiaka zīmes, pie kurām jūlijā atnāks panākumi un nauda lips kā pie magnēta

3 zodiaka zīmju pārstāvji var kļūt laimīgi jau šī gada jūlijā. Par šo stāsta ekstrasense Džūlija Vanga, kura reiz dzīvoja Rīgā. Viņa reti sniedz prognozes, tomēr tagad nespēja klusēt. 

Džūlija Vanga ir stiliste un modele no Latvijas, kļuva populāra kā gaišreģe pēc uzvaras krievu televīzijas TNT kanāla mistikas raidījuma “Ekstrasensu cīņas” 15. sezonā.

Dzejniece, smaržu radītāja, dziedātāja, fotogrāfe un Haosa gars Džūlija Vanga mainījusies līdz nepazīšanai – viņa atvadījusies no garajiem matiem un priekšroku devusi ļoti īsiem.

 

Šīs būs ļoti laimīgas zodiaka zīmes. Viņiem izdosies gūt panākumus karjerā un uzsākt jaunus projektus. Viņus gaida pozitīvas pārmaiņas visās darbības sfērās.

Lauvas, sākas jūsu aktivitātes periods. Jūs varēsiet sevi parādīt kā līderi. Meklējiet jaunus domubiedrus. Parādiet savus talantus un spējas pārrunās. Priekšniecība pret jums attieksies labvēlīgi. Mēģiniet atrisināt ierastos uzdevumus nestandarta veidā.

Lasi arī: “Sagatavojies pārbaudījumam!”; Šīs 3 zodiaka zīmes tiks pārbaudītas līdz 2023. gada jūnija beigām

Lasi arī: “Zvaigznes spīd šīm trim zodiaka zīmēm”: laimīga nedēļa jūs gaida no 2023. gada 18. līdz 25. jūnijam

Jaunavas, jūs varēsiet gūt īstus panākumus. Iespējama ienākumu līmeņa palielināšanās. Jums izdosies sakārtot komunikāciju ar priekšniecību. Nebaidieties uzsākt jaunus projekts. Ja nodarbojaties ar radošām lietām, esiet sakoncentrēti un uzmanīgi.

Ūdensvīri, jūs sev varēsiet atvērt jaunus horizontus. Īstenojiet dzīvē pašas drosmīgākās idejas. Bet izrādiet pacietību. Jums būs iespēja palielināt savus ienākumus, bet, lai tā būtu, jums nāksies kārtīgi papūlēties.

Arī interesanti: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: uzmanieties no apmāna un krāpšanas gadījumiem

Leave a Comment