“Patīkamas ziņas”: kļuvušas zināmas Vangas prognozes 2024. gadam sākot no marta mēneša

Kāds dižās Vangas radinieks pavisam nesen soctīklos izplatīja ziņas, ka viņa radiniece vēlējusies, lai šo ziņu viņš visiem atklāj tikai sākoties 2024.gada martam! Kas tur teikts? 

Zīlniece norādīja, ka šis gads aizsāks jaunu pārmaiņu ciklu pasaulē. Tā rezultātā, pēc Vangas domām, nabadzīgie varēs bagātināties, un cilvēki, kas jau tagad dzīvo labklājībā, sāks sadalīt un dalīties savos resursos.

Vanga arī iesaka beigt dzīvot pagātnē un sākt daudzsološāk raudzīties nākotnē un būvēt savu nākotni, saviem bērniem un beigt dzīvot ļaunumā.

Pasaulslavenā bulgāru gaišreģe Vanga ir dzimusi 1911. gada 31. janvārī – pirms 113 gadiem. Savas dzīves laikā viņa ir atstājusi daudz pareģojumu par pasaules nākotni, kuru piepildījumam joprojām tiek sekots līdzi. Vairāk par to, kādus notikumus Vanga pareģoja 2024. gadam noskaidrosim mazliet vēlāk.

Vai pārzini seriālu ”Ugunsgrēks”? Izpildi testu un noskaidro! 

 

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

 

14. decembrī apritēja 520 gadi, kopš dzimis franču astrologs, alķīmiķis un rakstnieks Nostradamss, kurš kļuva pazīstams ar saviem pareģojumiem.

 

Raidījuma vadītājs jautāja ekspertam, vai viņš ir pārliecināts, ka pravietojumi attiecas uz 2024. gadu. Viņš atbildēja, ka viņiem ir savi veidi, kas var palīdzēt noteikt datumus.

Lasi vēl: Suns katru dienu aizbēga no mājām, lai apmeklētu vienu kapiņu kapsētā; Tikai vēlāk atklājās patiesība

Cilvēki bieži jautā: “Kāpēc katru gadu ir jauns pareģojums, lai gan Vanga ir aizgājusi jau kopš 1996. gada?”. Tāpēc, ka tās netiek atšifrētas līdz noteiktam laikam. Pastāv pat Vanga aizliegumi. Pret tām var izturēties dažādi, bet, tiklīdz tās sāk piepildīties, cilvēki sāk saprast, ka tā ir taisnība.

Vangas radinieks apgalvo, ka grūtos laikos cilvēki vienmēr meklē iemeslu, lai neapjuktu. Un viņi to atrod Vangas prognozēs. Taču šajā jautājumā ir daudz spekulāciju: 98 % no visām prognozēm, kas Vangas vārdā ir publicētas internetā, ir pilnīgas muļķības. Viņš aicina tam neticēt.

Vanga pati teica, ka pareģošana ir liels grēks, taču tas viņu neskāra. Neviens nevar zināt nākotni. Viņai pašai vienkārši bija unikāla iespēja saņemt informāciju no Kosmosa, kur ir viss par pagātni, tagadni un nākotni.

 

Ko viņa vēl prognozēja uz šo gadu? Tas tiek atklāts!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

 

2024. Kas labs mūs sagaida? Pirmkārt, Lieldienās būs labs laiks.

Mēs atkal atgriežamies pie prognozēm. Vanga teica, ka mēs dzīvojam pagātnē. Viss, kas ar mums notiek tagad, tika radīts vakar. Ja tu šodien izdarīsi kaut ko sliktu, rīt būs slikti. Lepnums ir gājis priekšā cilvēkam – rīt būs kauns un postījumi.

Tehnoloģijas un zinātne:

Vanga paredzēja, ka cilvēce apgūs ceļošanu kosmosā un kolonizēs citas planētas. Viņa teica, ka “cilvēki atklās jaunas pasaules un kļūs par divu pasauļu iemītniekiem”.

Viņa arī paredzēja, ka m.e.d.i.cī..n.a attīstīsies līdz tādam līmenim, ka cilvēki varēs dzīvot līdz 100 gadiem un vairāk. Vanga teica, ka tiks izgudrots jauns enerģijas avots, kas būs tīrs un nekaitīgs videi.

 

Vanga paredzēja, ka pasaulē pieaugs reliģiju loma. Viņa teica, ka “cilvēki atkal vērsīsies pie Dieva un garīgajām vērtībām”.

Viņa arī paredzēja, ka pasaulē pieaugs vienlīdzība un taisnīgums. Viņa teica, ka “nabadzība un bads tiks izskausti, un visi cilvēki dzīvos mierā un harmonijā”.

Vanga teica, ka sievietes spēlēs arvien lielāku lomu sabiedrībā. Viņa teica, ka “nākotnē pasauli vadīs sievietes”.

 

Lasi vēl: Latvijas sinoptiķis atklāj ļoti patīkamu prognozi uz 1.martu: ”Daudzi šo jau sen gaidīja”

Protams, ir svarīgi atcerēties, ka Vangas prognozes ir interpretējamas dažādi. Daži cilvēki uzskata, ka tās ir jāuztver burtiski, bet citi uzskata, ka tās ir drīzāk simboliskas.

Neatkarīgi no tā, kā jūs interpretējat Vangas prognozes, tās sniedz ieskatu par to, kā viņa redzēja nākotnes pasauli. Viņas prognozes liek mums aizdomāties par to, kādas pārmaiņas mūs sagaida un kā mēs varam veidot labāku nākotni visiem.

 

Leave a Comment