Piedodiet, bet diemžēl: Nosauktas 3 zodiaka zīmes, kurām 2024. gada marts būs vissliktākais dzīvē

Ja dažiem zodiaka apļa pārstāvjiem pavasaris nozīmēs jaunu sākumu un veiksmi biznesā, tad citi ar šādu veiksmi lepoties nevarēs. Šiem cilvēkiem marts, visticamāk, sāksies ar problēmām.

Martā mēs visi gaidām jaunas iespējas no Visuma, lai kaut kā mainītu savu dzīvi uz labo pusi. Taču, kā prognozē astrologi un tarologi, dažiem zodiaka zīmju pārstāvjiem pirmais pavasara mēnesis nebūs pārāk veiksmīgs.

Kam vajadzētu būt uzmanīgākam un septiņas reizes padomāt, pirms kaut ko darīt, un kā situāciju var labot?

 

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

Lauva

Pēc taroloģes Adelīnas Paņinas domām, ugunīgās zodiaka zīmes Lauvas pārstāvji nekoncentrējas uz svarīgām lietām vai ignorē tās, novilcinot liktenīgu lēmumu. Taču, pat ja jūs attaisnosieties ar aizņemtību, izvēle būs jāizdara, tāpēc jūs tikai vilksieties un zaudēsiet laiku.

Arī martā tiem, kam horoskops ir Lauvas zīmes, var rasties ķīviņi ar tuviniekiem un zaudēt iespēju doties atvaļinājumā. Kā saka tarotoloģe: “Jūs varat nožēlot, ka neesat rezervējuši biļetes, kamēr bija iespēja. Jūs arī būsiet viegli izklaidīgs, un tas ir tāpēc, ka jūs to vēlaties.”

Kā izvairīties no problēmām 2024. gada martā Lauvas zodiaka zīmes nēsātājam? Rūpīgi sagatavojieties darījumiem un svarīgiem projektiem. Tas tev dos pārliecību un iespēju spert pirmo soli.

 

Auns

Otrā zodiaka zīme, kuras pārstāvjiem pirmajā pavasara mēnesī var nesekmoties, ir Auns. Pēc ezotēriķa domām, jūs tagad varat sākt jaunu biznesu vai projektu, nodibināt komunikāciju ar cilvēkiem vai pārdomāt sadarbības priekšlikumu. Taču aizdomas un šaubas padara Auna zodiaka zīmes pārstāvjus nervozus.

“Tu sāksi just, ka ar savu raksturu un uzskatiem nemaz neiederies savā vidē, vai tas būtu darba kolektīvs, draugu kompānija vai pat ģimene.

Lasi vēl: Latvijas sinoptiķis atklāj ļoti patīkamu prognozi uz 1.martu: ”Daudzi šo jau sen gaidīja”

Būs cilvēki, kuri būs pārliecināti, ka viņi ir labāki, gudrāki un prasmīgāki par jums,” saka tarologs. Un dod padomu turēties tālāk no cilvēkiem, kuri nav attaisnojuši uzticību. Jums nevajadzētu pārtraukt saites vispār, bet jūs varat distancēties.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment