Pasaules gals 2023: kas notiks 17. jūlijā – tiek atklātas slepenās prognozes detaļas

Acīmredzot cilvēcei ir grūts gads. Viņa pirmais puslaiks jau sevi parādījis ne no labākās puses, bet otrais draud ar sitienu uz vietas un vārda tiešā nozīmē.

Ārzemju portāls publicē informāciju par gaidāmajiem šokējošiem notikumiem, kas draud pasaulei nonākt līdz pasaules galam.

Par sākumpunktu dažādām prognozēm un secinājumiem saistībā ar šī gada otro pusi tika izmantoti zinātnieka Sidika Mohammeda Afganistāna filozofiskie un matemātiskie aprēķini.

Saskaņā ar viņa autora formulu, kas balstīta uz galvenajiem datumiem un to vēsturisko analīzi, 2023. gada 17. jūlijā notiks globāli notikumi, kas var novest cilvēci bezdibenī.

Pēc zinātnieka drūmākajiem pieņēmumiem, šī jūlija pirmdiena būs gada sliktākā, jo asociēsies ar tā saukto “kodolplaisu”:

“Mēs sastādīsim 17 ar 17, tad 7, iegūstam 2023. Tad dalām ar 17 un reizinām ar 2, iegūstam 238. Tie ir draudi! Šis skaitlis atbilst urāna atommasai – 238,” savus aprēķinus skaidroja Sediks, norādot, ka “tieši šajā dienā beigsies pusgadsimta pasaules attīstības cikls”,

Lasi arī: Ģimenē Tukumā mīklaini aizsaulē devušies īsā laikā divi zīdainīši; Apkārtējie iedzīvotāji stāsta šausmu stāstus par šo situāciju

Lasi arī: Cik daudz skaidras naudas varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas bankas skaidro cik tas ir svarīgi, lai šo summu nepārsniegtu

Taču tajā pašā laikā zinātnieks mierina cilvēkus, apliecinot, ka tajā dienā nesāksies trešais pasaules karš un apokalipse nepienāks. Lai gan citi jomas eksperti ir drūmāki, tomēr šis eksperts ir tiešs.

Tomēr viņš vēlas iedzīvotājiem ko teikt saistībā ar 17.jūliju…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment