Pasaules gals 2023: kas notiks 17. jūlijā – tiek atklātas slepenās prognozes detaļas

Ekspertam piekrīt arī populārā krievu astroloģe Vasilisa Volodina, kura apliecina, ka pirmdiena, 17. jūlijs, sakrīt ar Jauno Mēnesi – viena no 2023. gada grūtākajiem periodiem.

Šajā sakarā viņa aicina pasaules iedzīvotājus uz pacietību un pazemību, kā arī brīdina tos, kuri šim periodam gatavojas uzsākt jaunus projektus – tie var sabrukt acu mirklī.

 

Informācijas troksnis ap neveiksmīgo datumu ir sasniedzis dažādas iestādes. Taču eksperts apgalvo, ka tiešu draugu cilvēkiem nav, tomēr šajā dienā dēļ mēness fāzes cilvēki jutīsies ļoti slikti un nomākti.

Lasi arī: Ģimenē Tukumā mīklaini aizsaulē devušies īsā laikā divi zīdainīši; Apkārtējie iedzīvotāji stāsta šausmu stāstus par šo situāciju

Lasi arī: Cik daudz skaidras naudas varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas bankas skaidro cik tas ir svarīgi, lai šo summu nepārsniegtu

Arī Vanga prognozēja, ka 2023. gadā pasauli sagaida postoši notikumi. Viena no viņas prognozēm ir par nepatikšanām, kas skars Āziju. Tomēr arī viņa nesaskatīja tiešus draudus pasaules iedzīvotājiem.

Bulgāru gaišreģe arī paredzēja izmaiņas Zemes orbītā, kam varētu būt postošas ​​sekas. Tuvākā kustība Saulei izraisīs plūdus un ledāju kušanu, un attālums no Saules novedīs pie ledus laikmeta sākuma.

Arī interesanti: Latvijas himnas maiņa: Beidzot atklāta tā dziesma, kas varētu kļūt par valsts himnu

COMMENTS

Leave a Comment