Ģimenē Tukumā mīklaini aizsaulē devušies īsā laikā divi zīdainīši; Apkārtējie iedzīvotāji stāsta šausmu stāstus par šo situāciju

Ģimenē Tukumā mīklaini aizsaulē devušies īsā laikā divi zīdainīši. Apkārtējie iedzīvotāji kādā no intervijām atklāj ļoti baisas nianses par šo ģimeni. Māte tikmēr klusē. 

Skumjš notikums notika kādā Tukumā dzīvojošā ģimenē, kad mīklainos apstākļos gāja bojā tikai mēnesi vecs zīdainis.

Vietējām varas iestādēm rūpīgi veicot izmeklēšanu, satraukti sabiedrības locekļi aktualizē jautājumu par aizsaulē aizgājušā bērna vecāku nolaidīgo un potenciāli kaitīgo dzīvesveidu, pieņemot, ka tas ir šī sirdi plosošā incidenta pamatcēlonis.

 

Diemžēl šī nav pirmā reize, kad šāda nelaime piemeklē šo konkrēto ģimeni, jo pirms trim gadiem traģiski dzīvību zaudēja vēl viens zīdainis.

Vairāki tukumnieki atklāti un diskrēti apliecinājuši, ka ir bijuši liecinieki un ir redzējuši kā šī māte lieto alkoholiskos dzērienus arī būdama stāvoklī.

Lasi vēl: “Šīs zodiaka zīmes ir tendētas uz tenkām.”; Labāk neizstāstīt viņiem nekādus noslēpumus!

Vēl viens zīdainis, dažus mēnešus vecs zēns, traģiski n.o.m.i.r.a šajā ģimenē pirms trim gadiem. Māte ir stāstījusi, ka bērniņa sirds pēkšņi pārstāja darboties.

Šī situācija daudziem cilvēkiem ir radījis šaubas un aizdomas. “Labi, viens gadījums var būt, bet tad, kad ir divi. Tas ir aizdomīgi,” teica satrauktā kaimiņiene.

 

Māte kādā intervijā komentē šīs apkārtējo runas..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment