Ģimenē Tukumā mīklaini aizsaulē devušies īsā laikā divi zīdainīši; Apkārtējie iedzīvotāji stāsta šausmu stāstus par šo situāciju

Žurnālistiem izdodas aprunāties arī ar šī zīdaiņa vecākiem. Ieejot tikko aizsaulē devušās vienu mēnesi vecās meitenītes dzīvoklī, reportieris ieraudzījis lielu nekārtību un sajuta spēcīgu alkohola smaku.

Abu aizgājušā bērnu vecāki tobrīd atradās dzīvoklī, un viņu “draudzība” ar alkoholiskajiem dzērieniem bija redzama ar neapbruņotu aci. Kad dzīvoklī ielaida žurnālistu brigādi, sieviete apsēdās un ar asarām stāstīja ar viņu notikušo.

Viņa esot viena ar bērnu šajā liktenīgajā dienā, jo bērna tēvs esot atradies šajā momentā darbā. Viņa iemidzināja bērnu uz grīdas izklāta matrača (protams, bērnam nebija gultas, reportieris to neredzēja nekur dzīvoklī).

 

Lasi vēl: “Augusts būs laimes mēnesis!”; Globa likteņa laimīgos sauca par Dieva skūpstu

Māte stāsta, ka meitenīte esot kaut kā uzvilkusi sev virsū sedziņu un nosmakusi. Māte viņu atstājusi uz grīdas uz vismaz stundu, īsti pateikt precīzu laiku viņa nav spējusi.

Zīdainīša māte atklāja, ka liktenīgajā dienā nebija dzērusi un noliedza vairāku iedzīvotāju pārmetumus, ka dzērusi grūtniecības laikā, tomēr šajā dienā dzīvoklī bijusi spēcīga alkohola smaka.

Likumsargi stāsta, ka ir nozīmēta ekspertīze, lai zinātu precīzi zīdaiņa aizsaulē aiziešanas iemeslu. Likumsargi stāsta, ka nav zinājuši par pirmā zīdainīša aiziešanu aizsaulē pirms trīs gadiem.

 

Sociālajā dienestā un bāriņtiesā atgādināja sabiedrībai, ka par satraucošiem novērojumiem var ziņot arī anonīmi. Ja ziniet un redziet kādu bērniņu, kuram ģimenē klājas nelāgi, lūgums par to nekavējoties ziņot! 

 

Leave a Comment