Cik daudz skaidras naudas varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas bankas skaidro cik tas ir svarīgi, lai šo summu nepārsniegtu

Cik daudz skaidras naudas varat ieskaitīt savā kontā. Šim ir ļoti būtiska nozīme. Latvijas bankas skaidro cik un kādēļ nedrīkst pārsniegt šīs summas slieksni. 

Latvijas Bankai ir ekskluzīvas tiesības izdot jaunas eiro banknotes un monētas valstī. Latvijas Banka darbojas kā reģionālais skaidras naudas loģistikas centrs Baltijas reģionā, sniedzot pakalpojumus saistībā ar eiro valūtas piegādi Igaunijas un Lietuvas centrālajām bankām.

Naudas laboratorija Latvijas Bankā darbojas kā konsolidēts naudas pārbaudes centrs valstī. Latvijas Banka pārrauga to komersantu uzskaiti un uzraudzību, kas nodarbojas ar eiro banknošu un monētu apstrādi un izplatīšanu otrreizējai apgrozībai.

Latvijas Banka piedāvā bezmaksas maiņas pakalpojumu eiro un latu banknotēm un monētām, kuru vērtība ir samazinājusies. Papildus Latvijas Banka izlaiž sudraba un zelta monētas kolekcionāriem, kā arī piemiņas 2 eiro monētas.

 

Lasi vēl: Ar ko barot pelargonijas, lai tās priecētu ar skaistiem ziediem ne tikai vasarā, bet visu gadu

Lasi vēl: Žurnāliste uzskata, ka atklājusi jaunas detaļas, kas liecina- slavenais dziedātājs Maikls Džeksons esot dzīvs

Latvijas banka stāsta kādu summu drīkst uzskaitīt sev uz konta. Šim ir būtiska nozīme, tomēr daļa Latvijas iedzīvotāju to nezina un nemaz nenojauš par to.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment