“Neticamas šobrīd šķiet prognozes….” – meteorologs Toms Bricis paziņo, ka jau šīs nedēļas beigās visā Latvijā iestāsies teju vai neticami laika apstākļi

 

Foto – ekrānuzņēmums

Laika ziņu speciālists Toms Bricis vietnē “Facebook” nācis klajā ar pirmajām laika ziņu prognozēm, kas varētu mūs sagaidīt jau šīs nedēļas beigās. Meteorologs atzīst – viss šis, kas redzams tagad aiz loga un gaidāms vēl nedēļas beigās – šobrīd šķiet neticami.

Kā jau zināms, šīs nedēļas pirmās divas dienas Latviju patiešām pārsteigušas ar laika apstākļiem – gandrīz visā Latvijā sniga un dažviet turpina snigt, un diemžēl veidojas arī sniega kārta. Ainavas baltas, daudzviet apsniguši jau ziedošie koki un cilvēki ar šīm pārsteidzošajām fotogrāfijām dalās arī soctīklos.

Tomēr, cik tad bieža parādība tomēr aprīļa beigās Latvijā ir sniegs?

Foto – Pexels

Sniegs aprīļa beigās Latvijā ir salīdzinoši reta parādība, taču nav tā, ka tas notiek ārkārtīgi reti. Aprīlis tomēr ierasti ir pavasara mēnesis, kad temperatūra pakāpeniski sāk pieaugt, un sniega sega parasti vairs nav vērojama. Tomēr klimata svārstības un neprognozējamība var novest pie situācijas, kad aprīļa beigās vai pat vēl maija sākumā var parādīties neliels sniegs, it īpaši ziemeļu reģionos.

Lasi vēl: Ļoti nepatīkama ziņa visiem dzīvokļu īpašniekiem: ”Pavisam drīz gaidāms jauns grozījums, kurš ietekmēs visus”

Cilvēki “uz pauzes” par to, cik maksā Lauras Vizlas apģērbs, pretēji viņas teiktajam

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Kopumā Latvijā sniegs aprīļa beigās tiek uzskatīts par neparastu parādību, bet tas var notikt, un cilvēki par to nav īpaši pārsteigti, ņemot vērā Latvijas klimata nestabilitāti un neprognozējamo raksturu.

Lasi vēl: Mobilo operatoru tīkli sāk atslēgt “vecās” frekvences: izrādās, tas ļoti nelāgi ietekmēs daudzus Latvijas iedzīvotājus

Tomēr tagad Bricis nāk klajā ar prognozēm jau šīs nedēļas beigām un raksta, ka tas, kas šobrīd redzams laika ziņu prognozēs, arī viņam pašam šobrīd šķiet pat neticami.

Lasi vēl: Ja putns pieklauvē pie tava loga vai ietriecas tajā, tā nav nejaušība, bet gan zīme, ka gaidāms svarīgs notikums

Tātad, kas mūs sagaida pēc meteorologa vārdiem?

Lasi vēl: Cilvēki “uz pauzes” par to, cik maksā Lauras Vizlas apģērbs, pretēji viņas teiktajam

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment