Kādā no Latvijas mini zoo noticis baiss uzbrukums dzīvniekiem; zoo pārstāvji lūdz palīdzību

Kādā no Latvijas mini zoo noticis baiss uzbrukums dzīvniekiem. Mini zoo pārstāvji lūdz palīdzību. Pārstāvji ir izmisuši un noraizējušies par pārējiem zoo iemītniekiem. 

Minizoo Dobuļi ir pārstāvēti dzīvnieki un putni no dažādām valstīm. Kolekcija katru gadu tiek papildināta ar interesantiem dzīvniekiem. Šis mini zoo atrodas Iecavas pagastā.

Tomēr šis rīts šajā mini zoo sākās ar lielu paniku un bēdām. Pārstāvji ziņo, ka viņu iemītniekiem ir noticis uzbrukums. Šajā uzbrukumā cieta un bojā gāja strauss.

Strauss jeb Āfrikas strauss ir liels, nelidojošs strausu dzimtas putns. Izdala četras pasugas, kuras atšķiras ar spalvojumu, auguma izmēriem un kāju un kakla ādas krāsu. Viena pasuga ir Arābu strauss, tomēr tas ir izmiris ap 1966. gadu.

Lasi arī: “Tu soļo pareizā virzienā!”; 3 satriecošas pazīmes, ka esat uz pareizā ceļa

Arī interesanti: Skolas gados visi par viņu smējās mammas dēļ, bet kad viņa uzaicināja ciemos klasesbiedrus, visi aizelsās ieejot iekšā

Dobuļu mini zoo pārstāvji šajā rīta izplatīja paziņojumu un saucienu pēc palīdzības. Viņu mini zoo uzbrukumā cietis visu mīlēts strauss un diemžēl tas gāja bojā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment