“Tu soļo pareizā virzienā!”; 3 satriecošas pazīmes, ka esat uz pareizā ceļa

Visums joprojām darbojas noslēpumainā veidā. Esi juties pilnībā apmaldījies. Neesi bijis pārliecināts, vai griezties pa labi vai pa kreisi. 

1. Neviens nenāks tevi glābt

Gaidīju un gaidīju, bet neviens nenāca. Tā bija visbriesmīgākā diena manā dzīvē, kad es sapratu, ka neviens nenāks mani glābt. Bet tā bija diena, kad es izrāvos no sapņa un savedu sevi kopā. Neviens negrasījās mani glābt. Man vajadzēja sevi glābt.

Pirms tam man bija cerība uz Visumu un apkārtējiem cilvēkiem, taču cilvēki mani pievīla, un Visums ir tik noslēpumains, ka es nevarēju saprast tā ceļus.

Darbam, ko es tiku apmācīts, man bija jāzina tumsa, lai palīdzētu citiem tikt tai cauri. Man bija jāiet cauri tuksnesim, lai parādītu citiem izeju.

Man bija jāiemācās glābt sevi, pirms es varēju izglābt kādu citu.

2. Tu jūties pilnībā apmaldījies.

Es jutos pilnībā apmaldījies. Es nebiju pārliecināts, vai griezties pa labi vai pa kreisi. Es nezināju, kur es eju un kad es nākšu. Es ļoti labi zināju, ka neviens nenāks mani glābt, un man pašai bija jāatrod savs ceļš.

Tas bija neērti.

Bet tagad es varu atskatīties uz tiem laikiem un saprast, ka man bija jāpazūd, lai atrastu sevi. Man tiešām vajadzēja būt. Man nācās apmaldīties, lai uzdotu visus šos svarīgos dzīves jautājumus, piemēram, “Kas es esmu un ko es šeit vispār daru?”

Ja es nebūtu apmaldījies, man būtu pārāk ērti uzdot šādus jautājumus. Brīdī, kad sāku uzdot šos jautājumus, es sāku atklāt, kas es patiesībā esmu, ko man šeit vajadzētu darīt un kurp es dodos.

Lasi vēl: “Tava veiksmes nedēļa – izbaudi!”; 2023. gada jūnija pirmajā nedēļā 5 zodiaka zīmēm būs veiksmes sērija

Tagad es skaidri redzu, ka apmaldīšanās bija daļa no plāna. Kad tu apmaldies, tu visu uzmanīgi skaties un sāc saskatīt lietas, ko agrāk nevarēji redzēt. Jūs sākat redzēt lietas mazliet savādāk. Ja es nebūtu apmaldījies, es nebūtu atradis ceļu. Es sapratu, ka apmaldīties nenozīmē būt neveiksminiekam vai atpalikt. Kad jūs apmaldāties, šī ir iespēja veikt savu ceļu. Un, kad tu bruģē ceļu, citi seko.

Tagad es skaidri redzu, ka apmaldīšanās bija daļa no plāna. Man bija jāpazūd, lai atrastu sevi.

 

 

 

Turpini lasīt, kāda ir trešā pazīme, nākošajā lapā

Leave a Comment