“Tu soļo pareizā virzienā!”; 3 satriecošas pazīmes, ka esat uz pareizā ceļa

3. Tu jūties vientuļš

Es atradu sevi, bet tas joprojām nemainīja faktu, ka esmu viena. Man likās, ka esmu vienīgā pasaulē. Dzīve bija ļoti smaga. Tā joprojām ir. Nav viegli justies vientuļam, kad vēlaties sazināties. Tas ir grūti.

Es biju viena, un neviens mani neglāba. Tas biju tikai es. Mani piespieda vientuļnieka režīmā, jo es meklēju kaut ko ārpus sevis.

Man vajadzēja gudrību un sapratni.

Man nebija ne jausmas, ka būt vienam ir daļa no grandioza plāna. Kad tev nav neviena, kas tev palīdzētu, tu iemācies darīt lietas pats un sev. Man vajadzēja to iemācīties.

Man vajadzēja iemācīties visas šīs lietas, kad es biju viena. Es attīstīju sevis izjūtu, un es to darīju, kamēr biju viena. Šaubos, vai es būtu to veiksmīgi izdarījis cilvēku ielenkumā.

Vientulība man ir palīdzējusi saprast, kas es esmu un ko es vēlos darīt ar savu dzīvi bez citu spiediena un uzmanības novēršanas.

Man joprojām vajadzēja draugu, bet vispirms man vajadzēja draugu manī. Dievs nevienam nav vajadzīgs, kamēr viņš nav pilnībā vieni. Man Dievs nebija vajadzīgs, kamēr es to nedarīju. Es sadraudzējos ar Dievu un pēkšņi pārstāju būt viena.

Tagad, kad es zinu šīs lietas, man vairs nav jāiet ceļš vienam. Viņi man atsūtīja īstos cilvēkus, lai viņi iet ar mani.

Lasi vēl: “Teātra dzīvē kārtējais bēdīgais notikums!”; Mūžībā devies bijušais teātra direktors

Es biju sagatavots savai misijai, vienai tuksnesī ejot cauri tumsai. Mani mācīja tuksnesī. Katra cīņa, katrs šķērslis un katrs pārbaudījums bija domāts, lai padarītu mani stiprāku un gudrāku un sagatavotu manam dzīves darbam.

Man bija jāiemācās to visu izdarīt sev, pirms es to varētu izdarīt kāda cita labā.

Jūsu situācija var būt graujoša, bet, kad sākat domāt par šīm lietām, jūs redzat, ka Dievs patiešām darbojas noslēpumainā veidā.

Leave a Comment