Kādā no Latvijas mini zoo noticis baiss uzbrukums dzīvniekiem; zoo pārstāvji lūdz palīdzību

Iecavas pagastā esošā miniatūrā zoodārza amatpersonas nesen sociālajā tīklā Facebook ziņojušas par skumju atgadījumu, kas notika 2. jūnija rītā.

Agrā rīta stundā klaidoņu suņu pāris ļauni saplosīja un galu galā n.o.n.ā.vē..j.a zoodārza robežās mītošo strausu. Pārstāvji ir ļoti saskumuši par šo incidentu.

Amatpersonām, kas bija atbildīgas par mini zoo pārvaldību, izdevās nofotogrāfēt divus noklīdušos suņus, kas redzami bildēs, un lūgt ikvienu personu, kas varētu identificēt dzīvniekus vai to īpašniekus, ziņot par šādu informāciju iestādēm.

Lasi arī:“Vīratēvs izmeta vedeklu ar bērnu, ārā aukstumā!”; Cilvēki drīz vien visi nodrebēja, uzzinot, kāds bumerangs aizlidojis pie pāridarītāja 

Arī interesanti: Pamostoties naktī, Laura secināja, ka vīra nav blakus. Viņa piecēlās un pēkšņi izdzirdēja kaut ko, kas burtiski sastindzināja

 

Diemžēl suņi saplosīja strausu un aizskrēja projām. Pārstāvji lūdz palīdzību suņu atpazīšanā. Lūdzu, apskatiet attēlā redzamos suņun un ziņojiet par to īpašniekiem iestādei!

Šajā mini zoo šī diena ir ļoti skumja..

 

Lasi arī: Kā ēdiena gatavošanā izmantot šķidrumu no zaļajiem zirnīšiem un pupiņām: 3 foršas idejas

 

Leave a Comment