79 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama aktrise, kura spēlējusi vairāk nekā 40 filmās

79 gadu vecumā aizsaulē devusies cienījama aktrise, kura spēlējusi vairāk nekā 40 filmās. Viņas zaudējums stipri iedragās filmu industriju. Viņas kolēģi ir ļoti apbēdināti par šo zaudējumu. 

Kuri ziedi ir visvairāk piemēroti cilvēku atdusas vietām? 

Tūjas ir pašā saraksta augšgalā. Tās var būt ar dažādām skujām: dzeltenām, atšķirīgu zaļu toņu skujām, konisku vai izplestu vainagu. Tūjas ir ērts un pateicīgs augs tieši kapa vietās– to var dēstīt gan ēnainā, gan saulainā vietā.

Papardes. Visas papardes viennozīmīgi plaukst vietās, kas ir noēnotas un mitras. Gadījumā, ja kapu vieta ir klāta ēnā un cita flora nav piemērota videi, ieteicams stādīt papardes. Šī konkrētā suga spēj izturēt apstākļus, kas kaitētu citiem augiem, un var iztikt bez mēslošanas līdzekļu palīdzības.

Aizsaulē devusies Krievijas aktrise Ludmila Cvetkova.

Kinematogrāfistu savienība ar skumjām paziņoja par 79 gadus vecās Ludmilas Cvetkovas aiziešanu. Aktrise spēlējusi vairāk nekā 40 filmās, strādājusi ar tādiem izciliem režisoriem kā Eldars Rjazanovs, Pjotrs Todorovskis, Marlens Hucijevs un Georgijs Danelija.

Lasi vēl: Tamāra Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm veiksies jūnijā un kurām jābūt ļoti uzmanīgām

Lasi vēl: Pamostoties naktī, Laura secināja, ka vīra nav blakus. Viņa piecēlās un pēkšņi izdzirdēja kaut ko, kas burtiski sastindzināja

Kļuvis zināms par 79 gadus vecās aktrises un režisores Ludmilas Cvetkovas nāvi, kura spēlēja vairāk nekā 40 otrā plāna lomas padomju un krievu filmās. Šo bēdīgo ziņu Kinematogrāfistu savienība paziņoja savā oficiālajā tīmekļa vietnē:

“31. maijā mūžībā aizgājusi dokumentālā kino režisore, aktrise, Krievijas Mākslas akadēmijas goda biedre, Eirāzijas Televīzijas un radio akadēmijas zinātņu locekle, Maskavas goda māksliniece, izcilā Krievijas Federācijas kinematogrāfijas darbiniece Ludmila Vasiļjevna Cvetkova. Izsakām visdziļāko līdzjūtību ģimenei un draugiem.”

1967. gadā Ludmila Vasiļjevna absolvēja Ščepkina teātra skolu. Vēlāk Cvetkova filmējusies tādās slavenās filmās kā “Garāža”, “Afonja”, “Vecā paziņa” un “Likteņa ironija jeb Vieglu garu”. 1996. gadā viņa sāka strādāt par režisori.

Agrāk mēs rakstījām, ka pēc ilgstošas slimības miris Tovstoganova Lielā Drāmas teātra aktieris Genādijs Bogačovs.

 

Leave a Comment