Diemžēl uz visiem laikiem sirds beigusi pukstēt kādai nozīmīgai Latvijas personībai un fantastiskai sievietei

Diemžēl aizsaulē devusies ļoti nozīmīga Latvijas sieviete. Viņas ilgu gadu ieguldījums būs mūžīgs un viņas zināšanas netiks nekad aizmirstas. 

Ja tu tikko esi zaudējis tuvu cilvēku, ir svarīgi pievērst uzmanību gan emocionālajai, gan praktiskajai pusei. Pirmkārt, atļauj sev izjust visas emocijas- sāpes, skumjas, dusmas.

Nav slikti, ja vēlies raudāt vai izteikt savas sāpes. Lai palīdzētu rast mieru, atcerieties dalīties ar savām jūtām ar tuviem cilvēkiem, kas tevi atbalsta, vai ar terapeitu, ja jūtas ir īpaši intensīvas.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: drosme palīdzēs pārvarēt sarežģījumus!

Turklāt, ir svarīgi nodrošināt sev un saviem tuviniekiem praktisku atbalstu. Tas var ietvert organizatoriskās lietas, piemēram, organizējot izpildi, informējot tuviniekus vai rūpējoties par iepriekš noteiktajām lietām. Var būt noderīgi saskaņot arī atvaļinājumu no darba, lai būtu laiks emociju sakārtošanai.

Speciālisti nosauc, kuras teritorijas pasaulē tiks appludinātas un kuras nonāks pazemē – kur būsim mēs?

Ir arī svarīgi atrast veidus, kā godināt un atcerēties mīļo cilvēku. Tas var ietvert piemiņas pasākumus, kā arī personīgus rituālus vai aktivitātes, kas jums palīdz sajust saikni ar viņu. Atcerieties, ka katram cilvēkam sāp citādi, tāpēc svarīgi ir atļaut sev un citiem izpausties un atbalstīt viens otru šajā grūtajā laikā.

Diemžēl tagad par sēru vēsti..

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Lasi vēl: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: esiet uzmanīgi, jūs ieskaus negodīgi cilvēki!

Piektdien, 10. maijā, paziņots, ka ir aizgājusi mūžībā Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolas ilggadējā direktore, Laima Grebska, bijusī Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) prezidente.

Grebska dzimusi 1950. gada 7. augustā Pilskalnes pagasta Skružos.

Šīm zodiaka zīmēm no dzimšanas nav sargeņģeļa: viņi paši tiek galā ar visām problēmām

Pēc Neretas vidusskolas absolvēšanas 1968. gadā viņa strādāja Vīgantes pamatskolā un Jēkabpils pionieru namā, bet 1973. gadā sāka strādāt Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolā kā pionieru vadītāja un ārpusklases darba organizatore.

Lasi vēl: Burkānus salātiem vairs nevāru: šefpavārs draugs man parādīja, kā viņi savā restorānā gatavo burkānus daudz garšīgāk un vienkāršāk

Grebska absolvēja Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultāti 1981. gadā un bija šīs vidusskolas direktore no 1986. līdz 2020. gadam.

Visdziļā ko līzjūtību!

 

Leave a Comment