Septiņi sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir īstas “kaķenes” ar niknu raksturu un par to bieži tiek klusēts

Bieži iepazīšanās ar pievilcīgu meiteni vīriešiem izrādās vilšanās. Skaistule pēkšņi nomet masku un izrādās īsta “kaķene” ar raksturiņu. Lai nezaudētu laiku un atmaskotu izredzēto, kamēr viņa vēl nav izslēgusi savu “demo-versiju”, pietiek zināt viņas vārdu.

Šodien mēs jums pastāstīsim par to sieviešu vārdiem, kuras prot prasmīgi maskēties par pieticīgām un klusām dāmām.

Anastasija

Anastasija bieži piesaista vīriešus ar savu skaistumu un klusumu. Viņa daudz smaida, viegli piekāpjas strīdos un labprāt atbalsta visus sava izredzētā priekšlikumus.

Taču tā ir tikai viena medaļas puse. Kad viņai kaut kas patiešām nepatīk, Anastasija ātri vien parāda zobus: noslēpties no viņas dusmām būs ļoti, ļoti grūti.

Jo vecāka kļūst Anastasija, jo vairāk atklājas viņas kašķīgais raksturs. Viņai patīk izraisīt emocijas, iegūt mīlas trīsstūrus un provocēt citu emocijas. Tajā pašā laikā viņas tīklā iekļuvušie precinieki, šķiet, nesteidzas atbrīvoties no šī gūsta. Viņus piesaista šī vārda īpašnieces trakā enerģija, viņas patvaļa un spēja izcelties no pūļa.

 

Maija

Maija bieži kļūst par kompānijas dvēseli. Viņas šarms un sabiedriskums palīdz viņai atrast draugus, lai kur viņa parādītos. No malas var šķist, ka šī meitene ir vienkārša un saprotama, taču lasīt viņu kā atvērtu grāmatu noteikti neizdosies.

Maija ļoti labi zina, ko vēlas, un vienmēr to sasniedz. Viņai nav svešas manipulācijas, un, ja viņai būs iespēja pavēlēt, viņa to nepalaidīs garām.

Maija ir skaistule ar spēcīgu raksturu. Ne katrs vīrietis, kuru iekaros viņas smaids, spēs “pavilkt” viņas prasības un kļūt par cienīgu partneri uz daudziem gadiem.

Lasi vēl: 4 Zodiaki ar spēcīgāko saikni ar Visumu

Gunta

Darbīgā un mierīgā Gunta bieži vien šķiet atjautīga un tieša. Vīrieši, sākot ar viņu komunicēt, pat nenojauš, cik aprēķinoša un stingra var būt šī dāma.

Attiecībās ar pretējo dzimumu Gunta izpaužas kā īsts “kaujas draugs”: to var viegli paņemt līdzi uz makšķerēšanu vai lūgt palīdzību remontdarbos. Viņa labprāt uzturēs kompāniju un palīdzēs draugam grūtā situācijā.

Tajā pašā laikā, pretendent uz viņas sirdi tiks pārbaudīti ar visu stingrību. Tuvojoties Guntai, precinieks uzzinās, ka viņa mīl kaitināt un pavēlēt. Turklāt viņai patīk arī aprunāt un lielīties, kas var ļoti sarūgtināt iemīlējušos vīrieti.

Nākošos vārdus lasiet tālāk

Leave a Comment