Viņi ieies baltā svītrā: Globa nosauca trīs zīmes, kas dzīvos kā pasakā sākot jau ar šodienu

Globa nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kas dzīvos kā pasakā sākot jau ar šodienu un viņu dzīve maksimāli uzlabosies pat līdz nepazīšanai. Jums ir sākusies jūsu dzīves labākā daļa! 

Auns

Laimīgo sarakstā ir arī Auni, kuri gūs lieliskus panākumus radošajā darbībā un savā profesijā. Un jūsu vadība, novērtējot jūsu ieguldījumu biznesa attīstībā, neaizmirsīs jūs dāsni atalgot. Atbalsts nāks arī no tuviniekiem.

Vispārīgi: Tagad ir labāk izvairīties no tehniskām ierīcēm. Jebkurus sarežģītus uzdevumus šajās dienās būs viegli atrisināt. Kad tev uzmanību pievērsīs vajadzīgie cilvēki, tev būs iespēja viņiem nodot savas domas.

Mīlestība: tevī var uzliesmot jaunas jūtas. Labāk nepieņemt tādas personas piekrišanu, ar kuru tev nav nekādu plānu. Tu uzzināsi interesantus faktus par savu otro pusīti.

Jebkurā gadījumā partneris būs ļoti greizsirdīgs uz tevi. Lai satuvinātos, atrodi kopīgu lietu ar kādu, kas tevi interesē. Tie, kuri ir pārliecināti par partneri, var reģistrēt attiecības. Flirts būs laba izeja tiem, kam ir grūtības mīlas lietās.

Darbs un finanses: Tevi var “apkrāpt” tirdzniecībā. Tu vari uz ielas pieķerties kādai dārglietai. Tev nāksies strādāt ar dokumentiem.

Labvēlīga diena: svētdiena

Nelabvēlīga diena: pirmdiena

 

Dvīņi

Dvīņi spēs pārvarēt savas bailes un virzīties uz priekšu tur, kur iepriekš baidījās doties. Tā var būt darba maiņa, pārcelšanās vai laulības. Jebkurā gadījumā zīmes pārstāvjiem tas nāks tikai par labu.

Vispārīgi: no jums tiek gaidīti panākumi sarežģītos jautājumos. Ceļojums jūs nogurdinās. Jūs tiksiet atalgoti par labiem darbiem.

Mīlestība: Pirms randiņiem centies neaizrauties, labāk doties uz vienkāršu randiņu, nevis uz košu. Neiesaisties ar tiem, kuri ir daudz jaunāki par tevi. Šis ir īstais brīdis, lai sirsnīgi aprunātos.

Vientuļnieki, noteikti dalieties labās emocijās ar tiem, kas ir simpātiski. Visas turpmākās dienas jūsu dzīvē kaisle dominēs pār romantiku. Nesaskaņu gadījumā izveidotajos pāros kopīga kopdzīve palīdzēs tos satuvināt. Romantiskās lietās ir svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī. Pastāv iespēja, ka tuvākajā laikā kāds anonīmi atzīsies tev mīlestībā.

Lasi vēl: Mācītājs paskaidroja, cik bieži būtu jāapmeklē aizgājēju kapu kopiņa, lai cilvēka dvēsele būtu mierā

Darbs un finanses: esi gatavs, ka tavi ienākumi var tikt samazināti. Tev pagaidām nevajadzētu runāt ar priekšniecību par paaugstināšanu amatā. Nelietojiet derības valūtas maiņas darījumos, jo tas nesīs tikai zaudējumus.

Labvēlīga diena: otrdiena

Nelabvēlīga diena: piektdiena

Nākošās laimīgās zvaigžņu zīmes skaties tālāk

Leave a Comment