Septiņi sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir īstas “kaķenes” ar niknu raksturu un par to bieži tiek klusēts

Ieva

Šī vārda īpašniece ir laba un nekad nešaubās par sevi. Pat būdama pieticīga pēc dabas dotumiem, viņa ātri saprot, kā sevi pasniegt. Viņas pusē ir dabisks šarms un sievišķība. Ieva precīzi zina, kurš vīrietis ir viņas sabiedrības cienīgs, tāpēc stingri un bez nožēlas atsakās no visiem, kas kaut mazliet nesasniedz viņas augsto latiņu.

Daudzi viņu uzskata par  niknu dāmīti, un tikai ar dažiem izredzētajiem viņa atver pavisam citu pusi, kļūstot jūtīga, gādīga un mīloša. Bet, ja kāds riskē šķērsot viņas ceļu, Ieva pateiks visu, ko domā, nekautrējoties izteicienos, un tad uz visiem laikiem izsvītro šo cilvēku no savas dzīves.

 

Zanda

Spilgtā Zanda nekad nav viena. Viņa piesaista gan jaunu vīriešu, gan pensionāru uzmanību: garām šādai zvaigznei ir gandrīz neiespējami paiet bez vismaz viena skatiena. Zinot savu pievilcību un nešauboties par savu harizmu, šī vārda īpašniece neizceļas ar pieticību. Vieniem viņa var šķist augstprātīga, citiem – pat nekaunīga. Neskatoties uz šīm niansēm, Zandai ir daudz cienītāju.

Meitene nekautrējas izmantot vīriešus, kuri ir viņas apburti, lai gan viņi ir priecīgi būt noderīgi savai karalienei. Kādā brīdī Zandai ir vesels harēms iemīlējušos vīriešu, kuri ir pārliecināti par savu īpašo stiprā dzimuma statusu. Tajā pašā laikā viņu sirds dāma tikai spēlējas ar viņiem kā kaķis ar peli, patiesībā nevienam nepietuvojoties.

 

Marta

Marta ir pašpietiekama, mērķtiecīga un pašpārliecināta sieviete. Reizēm viņa var šķist sapņaina un mazliet atturīga, taču tas viņai netraucē sasniegt savu.

Ārējā pievilcība, prasme ģērbties un stila izjūta šī vārda īpašniecei sniedz ievērojamas priekšrocības draugu lokā. Turklāt Marta nekad nemeklē pēc vārda kabatā, kas padara viņu par interesantu sarunu biedri.

Martas nošarmēti vīrieši bieži vien ir gatavi upurēties, lai tikai būtu sirds dāmas tuvumā. Taču Marta reti kad dod vaļu jūtām, kamēr pienācīgi nepārbauda kavaliera vai vīra kandidātu. Tieši šajā brīdī iemīlējies sapņotājs sastopas ar īstu dāmīti. Ja skaistules valdonīgais raksturs un nepakļāvīgā uzvedība viņu nenobiedē, viņam būs reālas izredzes uz reibinošu romantiku vai laimīgu laulību ar Martu.

 

Jūlija

Meitene ar šo vārdu ir pieradusi domāt tikai par sevi un patiesi uzskata, ka citi eksistē tikai tāpēc, lai apmierinātu viņas vajadzības. Bieži vien, apburti ar viņas skaistumu, vīrieši ilgi nepamana, ka Jūlija viņus tikai izmanto.

Viņa prot viltot, manipulēt, izprovocēt greizsirdību un izmantot citus   ietekmes līdzekļus, lai iegūtu savējos. Tiklīdz viņa saprot, ka cilvēks viņai vairs nav noderīgs, viņa bez nožēlas no viņa atbrīvojas.

Lasi vēl: Lietusgāzes, pērkona negaiss un +35 grādu karstums: meteorologi brīdina austrumeiropiešus par trakulīgiem laikapstākļiem jūnija otrā pusē

Jūlija ir spoža zvaigzne, kas necieš konkurenci. Viņas izredzētajam nāksies samierināties ar viņas egoismu un narcisismu, lai ģimenē saglabātu mieru. Taču agrāk vai vēlāk šī dāmīte novērtēs otrās pusītes pakļāvību, rūpes un mīlestību, lai vēl dāvātu vīrietim īstu laimi.

 

Leave a Comment