Kas jādara, lai izvairītos no odu kodumiem. Dalos ar vienkāršām, bet efektīvām metodēm, kas pieejamas ikvienam

Odus neapšaubāmi var saukt par vienu no nepatīkamākajām problēmām, ar kuru cilvēki saskaras gada siltajos mēnešos. Šie negantie kukaiņi mūs kaitina gan ar savu nejauko džinkstēšanu, gan pašu barošanās veidu.

Nepatīkams dūriens, un koduma vieta sāk niezēt. Kam gan tas varētu patikt? Pareizi, nevienam.

Tomēr daži cilvēki apgalvo, ka odi viņus liek mierā. Citi, gluži pretēji, saka, ka viņi ir gandrīz kā “delikatese” šiem kukaiņiem. Vai tā ir patiesība? Un, ja tā, vai ir kāds veids, kā panākt, lai odi tevi uzskatītu par “negaršīgu”? Noskaidrosim!

Sāksim ar dīvaināko lietu, kāpēc odi biežāk kož dažiem “neveiksminiekiem”. Papildus iemesliem, kas attiecas uz visiem bez izņēmuma, ir vēl viens faktors, kas skar tikai noteiktu cilvēku grupu.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

Fakts ir tāds, ka jaunākie zinātnieku pētījumi liecina – odi labprātāk uzbrūk tiem, kam ir pirmā as****rupa. Acīmredzot, negatnieki kaut kādā veidā sajūt atšķirības, pateicoties savai ožai, un izvēlas par saviem upu****m tieši šos cilvēkus.

Tāpēc jāatzīst, ka cilvēki ar pirmo as****pu odiem ir īsts “kārums”. Šādiem indivīdiem, iespējams, palīdzēs tikai speciāli tehniski līdzekļi, kas atbaida kukaiņus. Bet ko tu vari darīt, lai kļūtu odiem mazāk iekārojams? Izrādās, ir vairākas efektīvas metodes, kas patiešām var tev palīdzēt, un tagad es par tām pastāstīšu.

Lasi vēl: Nepieskarieties tiem ar rokām: Atkal ir pamanīti sīki dzīvnieki, kuri cilvēkam var kaitēt ar vienu pieskārienu

Ja tās visas apvienosim vienā kodolīgā frāzē, tad centies sekot līdzi savam veselības stāvoklim. Odus piesaista oglekļa dioksīda izdalīšanās, tāpēc, jo biežāk tu izelpo, jo “pievilcīgāks” šķitīsi odiem.

Tu jautāsi, kā var iemācīties izelpot retāk? Es atbildēšu. Tev ir jānoskaidro el****as traucējumu iemesli – viens no tiem var būt, piemēram, liekais svars.

Tomēr pats galvenais ir lūk, šis! Lasi tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment