Kāpēc izdzēsu ”Whatsapp” aplikāciju no sava mobilā? Pastāstīšu 5 svarīgus iemeslus!

Es beidzot nolēmu izdzēst WhatsApp no sava viedtālruņa, un es to nenožēloju. Zemāk es jums pastāstīšu, kas mani pamudināja atbrīvoties no ziņojumapmaiņas.

WhatsApp ziņojumapmaiņa pirmo reizi tika izdota 2009. gada ziemā, šajā laikā lietojumprogramma ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē. WhatsApp panākumu noslēpums nav balstīts uz tās ērto un kvalitatīvo funkcionalitāti, bet gan uz tās popularitāti lietotāju vidū.

Pēdējā laikā daudzi cilvēki to ir sākuši apzināties un pāriet uz alternatīvām. Vai tā ir taisnība, ka WhatsApp daudzējādā ziņā tik ļoti zaudē saviem analogiem, un kāpēc es tomēr izdzēsu šo lietojumprogrammu?

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 71%

0%

Aizsprosto viedtālruņa atmiņu

Ar atmiņas trūkumu savā viedtālrunī var saskarties ikviens, un ne tikai ierīču ar “mazu ietilpību” (4 vai 16 GB) īpašnieki ir pakļauti šai kaitei.

Mūsdienu realitāte ir tāda, ka ar 64 un pat 128 GB var nepietikt: ja daudz dokumentu, fotoattēlu un lietojumprogrammu diezgan attaisno “vietu”, tad ziņas un bezjēdzīgi attēli, kas nosūtīti, izmantojot WhatsApp, “apēd” no 3 līdz 5 GB.

Bieža ziņojumapmaiņas lietotāja lietošana noved pie tā, ka ievērojamu atmiņas daļu aizņem nosūtītās fotogrāfijas, videoklipi un dokumenti.

Šie faili ir atrodami galerijā, un tos var viegli dzēst, ko daudzi cilvēki arī dara, taču WhatsApp saņemtos multivides failus saglabā arī iekšējā atmiņā, kas gadu gaitā tiek papildināta, un tās pastāvīga tīrīšana aizņem diezgan ilgu laiku.

Bildes un videoklipi no kolēģiem un paziņām

Pastāvīgas ziņas, apsveikumi, laba rīta vēlējumi, protams, ir labi, bet ne tad, kad pastkarte “ar dzimšanas dienu kokteiļu salmiņiem” (svētki, starp citu, tiek svinēti 4. janvārī) novērš uzmanību no svarīgām lietām un aizņem atmiņu.

Fakts ir tāds, ka WhatsApp lieto daudz vecāka gadagājuma cilvēku, kuriem šādi “triki” ar ziņojumu apmaiņu tīklā ir jaunums.

Lietojumprogrammas atinstalēšana palīdzēs jums nekad neaizkavēties un “neaizsprostot” viedtālruni ar nevajadzīgu informāciju.

Nav iespējas rediģēt nosūtītās ziņas

Viens no galvenajiem trūkumiem ir tas, ka nav iespējas rediģēt ziņojumu. Ja pēc nosūtīšanas tika pamanīta pareizrakstības kļūda vai pārrakstīšanās kļūda, ir tikai 1,5 iespējas to labot.

Kāpēc ne 2? Lieta tāda, ka ziņojuma dzēšana ne tikai sev, bet arī saņēmējam ir iespējama tikai pirmajās 60 minūtēs pēc nosūtīšanas. Pēc šī laika beigām dzēst nebūs iespējams.

Un otra “pēdējā gadsimta” metode – ziņojuma atkārtota nosūtīšana ar izlabotu kļūdu. Piekrītu, tik slikti, īpaši lietišķās un oficiālās sarunās. Un, ja jūs nejauši (gadās jebkas) kļūdāties otrajā “labotajā” ziņojumā……

Salīdzinājumam: WhatsApp galvenajiem konkurentiem (Telegram un Viber) jau sen ir funkcija, kas ļauj rediģēt ziņas jebkurā laikā.

 

Nedarbojas datorā bez tālruņa

Dažreiz ar tālruņa mazo ekrānu nepietiek, lai skatītu dokumentus vai video failus, un šādos gadījumos varat atvērt tīmekļa versiju WhatsApp klēpjdatoriem un datoriem. Taču arī šeit ir kāds slazds: vietnei nevar piekļūt bez tālruņa, kas ir savienots ar internetu.

Ja viedtālrunis ir izslēgts, pazaudēts, salauzts vai tam vienkārši nav piekļuves internetam, tad, diemžēl, arī datorversijā WhatsApp nekādā veidā nevarēs ieiet.

 

Mazs nosūtīto failu izmērs

Galvenās ziņojumapmaiņas programmas funkcijas ir ne tikai iespēja sazināties ar citiem lietotājiem, bet arī informācijas, kā arī failu apmaiņa. Šajā ziņā WhatsApp ir pilnīgi neizdevīgā stāvoklī.

Elementāri, ņemot vērā WhatsApp video lieluma ierobežojumu (no 90 sekundēm līdz 3 minūtēm atkarībā no video kvalitātes), ne vienmēr ir iespējams dalīties ar pilniem iespaidiem no kāda koncerta vai ceļojuma.

Lasi vēl: Pieļāvu kļūdas un sabojāju šašliku. Vienkārši padomi, kā pagatavot labāko gaļu jau pirmajā reizē

Kā variants ir steigties un nefilmēt visu vai samazināt izšķirtspēju līdz acu 240, bet vai mūsdienu tehnoloģijām nevajadzētu atbilst un iet līdzi laikam? Un vēl ir arī WhatsApp failu formāta ierobežojums, bet tas ir cits stāsts…..

Vai dzēst vai joprojām saglabāt WhatsApp savā viedtālrunī, katrs izlems pats, es pieņēmu lēmumu un to nenožēloju. Šobrīd ziņnesis ir populārs tikai “vārda uz baumas” dēļ, lai gan funkcionalitātes ziņā tas zaudē daudziem analogiem, un 5 iemesli, kāpēc dzēst, tikai apstiprina šo faktu.

 

Leave a Comment