Aunam vajadzētu izgulēties, bet Jaunavas nevar steigties; Dienas prognoze 18. septembrim visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana dalījās ar prognozi katrai   zīmei trešdienai, 2024. gada 18. septembrim. Ekspertes sniegto informāciju izklāsta portāla Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam šodien ir svarīgi labi izgulēties, atgūt spēkus un socializēties. Tev var nākties saskarties ar neparastiem atradumiem un iegūt interesantas paziņas. Pavadiet vairāk laika ar tuviniekiem un īpaši pievērsiet uzmanību saviem bērniem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēžiem ieteicams pievērsties personīgām lietām, mājsaimniecības jautājumiem un iepirkšanās darījumiem. Iespējams, ka kāds tevi kaut kādā jautājumā mēģinās “uzvilkt”, taču labāk neiesaisties strīdos, lai izvairītos no konfliktiem.

Lasi arī: ASV TikTok aizliegums: Kad un kāpēc lietotne varētu tikt aizliegta un vai gaidāma uzņēmuma pārdošana

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem šī diena var izrādīties mulsinoša un haotiska. Tu bieži kaut ko aizmirsīsi un nepamanīsi, tāpēc nevajadzētu censties demonstrēt savu atmiņu un zināšanas. Iespējams arī strīds par kādu svarīgu datumu, par kuru tu vari aizmirst.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Šodien Vēzim ir laba diena, ja nebūsi slinks un būsi aktīvs. Lieliska ideja ir doties aktīvā atpūtā, kas palīdzēs uzlabot tavu garastāvokli un veselību.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šodien Lauvām būs jāpaļaujas tikai uz sevi – palīgu nebūs. Lai arī to negaidīsi, tu spēsi pielāgoties un tikt galā ar visiem uzdevumiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām vajadzētu izvairīties no steigas. Pievērsiet uzmanību lietām un rūpīgi tām pievērsieties. Šī diena ir ideāli piemērota remontdarbiem un vispārējai tīrīšanai.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šī diena Svariem būs izaicinoša. Apstākļi būs nelabvēlīgi, taču, ja tu savāksies un neiesliesi panikā, viss izdosies. Šodien tev vajadzētu izvairīties no atklātām sarunām.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni šodien saskarsies ar situāciju, kas apliecinās, ka nekas nav pastāvīgāks par pagaidu. Kāds var mēģināt tev kaitēt un iejaukties tavās lietās. Nepadodies un neatlaidīgi cīnies par savām interesēm.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem nāksies neplānoti iztērēt ievērojamu naudas summu. Nenožēlo to, jo iegādātās lietas būs kvalitatīvas un kalpos ilgu laiku, sagādājot tev prieku.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim ieteicams šo dienu pavadīt tā, kā viņi vēlas. Liktenis tev dāvās tikšanās ar patīkamiem cilvēkiem, kas var būtiski uzlabot tavu dzīvi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šī diena būs labvēlīga. Tomēr kāds var mēģināt novērst tavu uzmanību un lūgt palīdzību. Rezultātā jūs nevarēsiet atpūsties un relaksēties.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Šodien Zivīm noteikti ieteicams kārtīgi atpūsties un atgūt spēkus – nākamnedēļ tie tev būs nepieciešami vairāk nekā jebkad agrāk. Neaizmirsti vakarā ieturēt romantiskas vakariņas.

Leave a Comment