Dvīņiem jāparāda rūpes, bet Strēlniekam jāizvairās no pārmērīgas aktivitātes; Dienas prognoze 20. septembrim visām zīmēm

Foto – Unsplash

Piektdien, 2024. gada 20. septembrī, turpināsies 18. Mēness diena, kas nesīs spēcīgu fiziskās enerģijas un garīgā spēka pieplūdumu.

 

Šis laiks ir piemērots aktīvai rīcībai un iniciatīvai, kas ļaus tev iznīcināt novecojušo un likt pamatus gaišai nākotnei.

Spogulis žurnālisti noskaidroja, kādus padomus eksperti šai dienai ir sagatavojuši katrai  zīmei.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Uzsāciet jaunus darījumus un projektus, neatliekot to uzsākšanu. Izmantojiet visas iespējas un izredzes, ko sniegs šī diena.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Esi gatavs svarīgai sarunai ar partneri. Turiet savas emocijas savaldītas un neļaujiet tām novest pie konflikta vai šķiršanās.

Lasi arī: Ko Eiropas un pasaules tirgiem nozīmē Federālo rezervju sistēmas veiktais straujais procentu likmju samazinājums

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Parādi rūpes un uzmanību tiem, kas tev rūp. Vientuļajiem Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību savai tuvākajai apkārtnei – tavs liktenis var būt tepat aiz stūra.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Nebaidies no centieniem – tev noteikti izdosies. Uzņemies pat visgrūtākos projektus, kurus tev uzticēs vadība. Šī ir lieliska iespēja parādīt savus talantus un spējas, kā arī iegūt jaunu, daudzsološāku amatu.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Izvairies no provokācijām un konfliktiem ar citiem. Tev nevajadzētu būt pārlieku pašpārliecinātam vai augstprātīgam.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Apsvērti un reālistiski novērtē savus spēkus un iespējas gan fiziski, gan garīgi. Pretējā gadījumā tu riskē atstāt nepabeigtu lietu.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šo dienu veltiet radošai darbībai. Radoša darbošanās palīdzēs tev atklāt savus talantus un parādīt savu iekšējo “es”.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Koncentrējies uz finanšu jautājumu risināšanu un darījumiem. Darījumu slēgšana šajā dienā var izrādīties ļoti veiksmīga.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Izvairies no pārmērīgas aktivitātes, drīzāk nodarbojies ar analīzi un plānošanu. Apzini un nosaki galvenos mērķus tuvākajā nākotnē.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šo dienu veltiet tikai un vienīgi darbam. Esi gatavs iespējamām izmaiņām plānos un šajā situācijā esi elastīgs.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šajā dienā vari saskarties ar partnera sūdzībām. Izturies pret tām mierīgi un centies visu paskaidrot. Tu negribi uzsākt karstu strīdu, jo partnera vārdos ir daļa patiesības.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Izvairies no nežēlīgiem jokiem un citu kritizēšanas. Pretējā gadījumā tu riskē nonākt situācijā, kad cilvēki no tevis novērsīsies un būs grūti atjaunot harmoniskas attiecības.

Leave a Comment