Aizsaulē devusies teātra un kino zvaigzne, kura visu savu dzīvi veltīja skatuvei un ģimenei

Aizsaulē devusies teātra un kino zvaigzne, kura visu savu dzīvi veltīja skatuvei un ģimenei. Diemžēl šī ziņa satrieca visus tuviniekus un kolēģus. 

Aizmirst par tuva cilvēka aiziešanu mūžībā nav iespējams, jo šāds zaudējums atstāj dziļu emocionālu iespaidu. Tomēr ir veidi, kā mazināt sāpju intensitāti un mācīties dzīvot ar zaudējumu, lai varētu turpināt dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Sākumā ir svarīgi pieņemt, ka sēras ir dabisks un nepieciešams process, kas ietver dažādas emocijas, no skumjām un dusmām līdz pat vainas apziņai un pat atvieglojumam. Katrs sēro savā tempā, un ir svarīgi ļaut sev izjust visas šīs emocijas bez spriedumiem.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Sarunas ar draugiem un ģimenes locekļiem var būt ļoti noderīgas. Daloties savās jūtās un atmiņās, jūs varat saņemt emocionālu atbalstu un sapratni.

55 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris; diemžēl viņš bija ceļā uz filmēšanos, bet to nesasniedza

Atklātība par to, kā jūtaties, palīdz nejusties vientuļam savās sērās. Ja ir grūti runāt ar tuviniekiem, var apsvērt iespēju meklēt profesionālu palīdzību pie psihoterapeita vai sēru konsultanta, kurš var sniegt atbalstu un praktiskus padomus.

Aizsaulē devusies ārzemju Nopelniem apbalvotā māksliniece Jeļena Muratova. Viņai bija 92 gadi.

Šodien aizsaulē devies visiem pazīstamā aktiera Vasilija Alibabajeviča no komēdijas “Fortūnas džentelmeņi” bijusī sieva. Par teātra un kino zvaigznes aiziešanu ziņoja Modernās mākslas institūts, kurā viņa strādāja pēdējos 20 gadus.

Lasi vēl: “Viņas bēga tā kā no uguns”: es atradu labāko līdzekli, no kā skudras baidās

“Milzīgs talants un trausls skaistums, liela ietekmēšanas dāvana un bezgalīga labestība, spoža mākslas vārda meistarība un mīlestība pret aktiera profesiju… No Jeļenas Petrovnas nāca gaisma un siltums, ko viņa dāsni izdalīja teātra skatītājiem, savu daudzo filmu skatītājiem,” teikts nekrologā.

Viss sāksies jau šovakar un ilgs vairākas dienas – kā labāk sagatavoties šim daudziem izaicinošam laikam

Leave a Comment