Nepavisam nav labi…. Sliktas ziņas leģendārā latviešu aktiera Ģirta Jakovļeva dzīvē

Nesen Liepājas koncertzālē bija paredzēts skaists uzvedums, kurā vajadzēja uzstāties tautā iemīļotajam aktierim Ģirtam Jakovļevam kopā ar savu mazmeitu Katrīnu Paulu Felsbergu. Tomēr aktieris uz skatuves tā arī neuzkāpa, un tagad ir noskaidrojies – kāpēc.

Kā raksta žurnāls “Kas Jauns”, tas noticis neplānoti, taču talantīgais aktieris savas pašsajūtas dēļ nokļuvis slim****ā.

Žurnālam leģendārais aktieris pastāstījis, ka bija kādā no Rīgas slim****ām, bet ar pašsajūtu pavisam gan vēl nav bijis labi. Tur esot sabijis veselu mēnesi, kur viņam esot sadarītas “visādas lietas”, plus arī pārvietoties varot tikai knapi un ar spieķa palīdzību.

Izpildi testu!

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Aktieris bijis atklāts un teicis, ka neraugoties uz to, ka sabijis tur tik ilgi, tik un tā viss vēl ir nelabi. Jakovļeva kungs stāsta, ka viņam ir problēmas ar muguru, bijis diezgan neciešami, tāpēc speciālisti tagad izdarījuši dažādas lietas, lai šo stāvokli uzlabotu. Brīdī gan, kad aktieris žurnālam sniedzis interviju, labi vēl nebija. Viņš gan apzinoties, ka ir jāpaiet kādam laikam, lai uzlabojumus justu.

Lasi vēl: Tautā iemīļotais aktieris Mārtiņš Egliens tik atklāts kā nekad – par savu situāciju un kāpēc patiesībā pameta teātri

Aktieris gan sacīja, ka iznākot ārā no sli****as viņš uzreiz atgriezies darbos, jo esot apsolījis un viņam jābūt. Viņš jokojās, ka balstiņa jau viņam esot mundra, tikai ar to ķermeni pagaidām esot kā esot.

Aktieris Ģirts Jakovļevs uz skatuves atgriezās 14.maija vakarā, izrādē “Riests”, kas notika Nacionālajā teātrī.

Visu interviju ar aktieri lasiet izdevuma “Kas Jauns” 21. maija numurā.

Leave a Comment