Piesaistīsiet tikai nelaimi un grūtības: kādas lietas kategoriski nevar darīt mājās

Ja regulāri nekopjat māju, tas var novest pie negatīvas enerģijas uzkrāšanās.

Māja ir vieta, kur ikviens meklē mājīgumu, mieru un drošību. Tomēr dažas darbības var piesaistīt negatīvu enerģiju un nelaimes. Ko nevajadzētu darīt mājās – lasiet tālāk.

Nekārtība

Ja regulāri nekopjat māju, tas var novest pie negatīvas enerģijas uzkrāšanās.nJums jācenšas uzturēt mājās tīrību un kārtību, lai nodrošinātu harmonisku un mierīgu atmosfēru.

Negatīvas emocijas un strīdi

Bieži strīdi, konflikti un negatīvas emocijas mājās rada saspringtu vidi un piesaista negatīvu enerģiju. Ir svarīgi iemācīties komunicēt un risināt problēmas miermīlīgi un ar cieņu pret citiem. Pozitīvas emocijas ģimenē veicina labklājību un piesaista pozitīvus notikumus.

Spogulis pretī gultai

Ir teiciens, ka spoguļi atspoguļo un pastiprina enerģiju, un to atrašanās pretī gultai var izraisīt nemierīgu miegu un negatīvus sapņus.

Bojātu priekšmetu glabāšana

Bojāti priekšmeti, kurus nav iespējams salabot, var piesaistīt mājoklī negatīvu enerģiju. Tie var simbolizēt iznīcību. Labāk ir atbrīvoties no šādiem priekšmetiem vai mēģināt tos salabot.

Negatīvas atmiņas

Priekšmetu glabāšana, kas atgādina par nepatīkamiem notikumiem, var piesaistīt nelaimi un grūtības. Tie var būt vecas fotogrāfijas vai priekšmeti, ar kuriem saistās negatīvas atmiņas. Jebkurā gadījumā ieteicams atbrīvoties no šādiem priekšmetiem un izveidot pozitīvisma un optimisma piepildītu telpu.

Lasi vēl: Kleitas, kurām šovasar jābūt ikvienas stilīgas dāmas garderobē: izcels dabisko skaistumu un padarīs izskatu perfektu

Ko darīt, pārvācoties uz jaunām mājām

Runājot par pārcelšanos uz jaunu mājokli, šeit bija nepieciešams pieturēties pie tautas ticējumiem par laimīgu turpmāko dzīvi. Pārvācoties, vecajā mājā nedrīkst atstāt mēbeles un pat atkritumus. Tika uzskatīts, ka skaudīgi cilvēki to dēļ var ietekmēt jūsu labsajūtu.

Saskaņā ar tautas ticējumiem, jaunajā mājā pirmajam jāierodas kaķim, tas nes bagātību, laimi un labsajūtu. Kā pēdējais ieiet suns, kas simbolizē uzticību.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Kad liekat pamatus, zem ēkas stūra jāieliek nauda, lai saimniekiem vienmēr būtu nauda.

 

Leave a Comment