Keita Vinsleta ir atzinusies, kāpēc skūpstīties ar Leonardo Di Kaprio filmas “Titāniks” uzņemšanas laukumā bija nepatīkami un lūk, kādēļ!

Aktrise dalījās ar ikoniskās ainas detaļām. Keita Vinsleta pavēstīja, ka viņai un Leonardo Di Kaprio bija jāuzņem daudzi ainas dubli.

Keita un Leonardo ir ilggadēji draugi un kolēģi. Aktieri kļuva slaveni pēc tam, kad Džeimsa Kamerona filmā “Titāniks” viņi spēlēja iemīlējušos pāri.

Leģendārā pirmā skūpsta aina starp nabadzīgo mākslinieku Džeku Doisonu un angļu aristokrāti Rozu Devitu Bukateri tiek uzskatīta par vienu no romantiskākajām pasaules kino.

Nedaudz par filmu: 

“Titāniks,” kas tika izlaists 1997. gadā, ir viens no slavenākajiem un veiksmīgākajiem kino darbiem pasaules vēsturē. Filmu režisēja Džeimss Kamerons, un tā stāsta par liktenīgā kuģa nogrimšanu 1912. gadā. Viena no interesantākajām lietām par filmu ir tās milzīgās izmaksas – tā kļuva par tolaik dārgāko filmu, izmaksājot apmēram 200 miljonus dolāru.

Tāpat ievērības cienīgs ir fakts, ka filma ieguva 11 Oskara balvas, tostarp par labāko filmu un labāko režisoru, kas ir rekords. Lai gan filma ir spēlfilma, tajā ir daudz vēsturisku detaļu, kas padara to autentiskāku, piemēram, kuģa interjera rekonstrukcija un dažas faktiski notikušas epizodes.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Filmas mūzika, ko sacerēja Džeimss Horners, un dziesma “My Heart Will Go On,” ko izpilda Selīna Diona, kļuva par globāliem hitiem. Filmas filmēšana bija sarežģīta, tai skaitā aktieriem bija jāstrādā ar ūdeni un dažreiz ļoti aukstā vidē, lai radītu reālistisku ainu.

Filmas milzīgais panākums bija ne tikai kasē, bet arī kultūras ietekmē, radot jaunu interesi par Titānika vēsturi. Džeimss Kamerons un viņa komanda pat veica vairākas zemūdens ekspedīcijas uz patiesā Titānika vraku, lai iegūtu autentisku materiālu filmai.

Šī filma ilgu laiku turēja visvairāk nopelnījušās filmas titulu līdz to pārspēja cita Kamerona filma “Avatar”.

Lasi vēl: Aplaistu orhideju ar šo šķīdumu, un pat panīcis augs uzzied un dzen saknes uz visām pusēm. Piebarošana visam gadam

Tomēr pavisam nesen Keita Vinsleta ir atzinusies, kāpēc skūpstīties ar Leonardo Di Kaprio filmas “Titāniks” uzņemšanas laukumā bija nepatīkami un lūk, kādēļ! Par to parunāsim tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment