Keita Vinsleta ir atzinusies, kāpēc skūpstīties ar Leonardo Di Kaprio filmas “Titāniks” uzņemšanas laukumā bija nepatīkami un lūk, kādēļ!

Tagad Vinsleta ir atklājusi, kā tika filmēta aina uz Titānika priekšgala. Aktrise atzina, ka darba gaitā bijis daudz dīvainu situāciju. Leonardo nebija liels skūpstu meistars, tāpēc nācās veikt daudz kadru atkārtojumu. Turklāt uz aktieru sejām bija daudz grima, viņi nemitīgi viens otru aptraipīja.

“Tā gāja viens dublis pēc otra. Man bija daudz gaiša grima, bet Leo bija uzklāts grims iedeguma krāsā. Viņa ādai vajadzēja būt diezgan sārtai. Rezultātā es izskatījos tā, it kā būtu apēdusi veselu šokolādes tāfelīti,” Vanity Fair ar smaidu stāstīja Keita.

Tajā pašā laikā Di Kaprio uz sejas nokļuva ekrāna partneres gaišā grima tonis. Vinsleta norādīja, ka viņš esot bijis ļoti jautrs, viņš visu laiku smējies. Tajā pašā laikā grima mākslinieki nevarēja tikt pie aktieriem, tāpēc Keita pati koriģēja savu un Leo grimu.

 

Aktrise arī kliedēja baumas par viņas konfliktiem ar Džeimsu Kameronu “Titānika” filmēšanas laikā. Keita apliecināja, ka ir gatava izpildīt jebkuru režisora prasību. Viņš, savukārt, apstiprināja, ka nekādu strīdu nav bijis. Kulta filmas veidotājs paziņoja, ka Vinsleta bija dziļi iegrimusi lomā.

Lasi vēl: Beidzot izskan prognoze uz Līgo svētkiem, kuri jau būs nākošnedēļ! Pastiprināsies anticiklons!

Piemēram, Leonardo DiKaprio un Keita Vinsleta, kas atveido galvenos varoņus Džeku un Rouzu, kļuva par starptautiskām kino zvaigznēm pēc filmas iznākšanas. Keita Vinsleta, kurai bija alerģija pret hloru, piedzīvoja vairākas ves****as problēmas filmēšanas laikā, jo lielākā daļa ūdens ainu tika filmētas ar hlorētu ūdeni.

Filmā izmantotais milzīgais Titānika modelis bija apmēram 90% no kuģa īstā izmēra, padarot to par vienu no lielākajām jebkad uzbūvētajām filmēšanas dekorācijām.

Kamerons bija ļoti detalizēts un pieprasīja, lai visi filmas uzņemšanas darbi būtu tik precīzi, cik vien iespējams, pat līdz tam, ka dekorācijas un kostīmi tika veidoti pēc īstām 1912. gada fotogrāfijām un zīmējumiem.

 

Leave a Comment