Aunam jāpaļaujas uz intuīciju, bet Zivīm jāizdara svarīgas lietas; Volodinas dienas prognoze 17. jūnijam

Foto – ekrānuzņēmums

Pirmdiena, 2024. gada 17. jūnijs, būs diena, kad atbrīvoties no trūkumiem. Pazīstamā eksperte Vasilisa Volodina iesaka analizēt savus sasniegumus, novērtēt savas spējas un apzināt stiprās puses, kas palīdzēs sasniegt mērķus.

Ja esi pārliecināts par savām spējām, sāc rīkoties, šajā procesā sevi pilnveidojot. Spogulis žurnālisti noskaidroja, kas šajā dienā sagaida dažādas zvaigžņu zīmes un kā vislabāk rīkoties, lai gūtu panākumus un izvairītos no nepatikšanām.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem eksperti iesaka šajā dienā paļauties uz savu intuīciju un ieklausīties Visuma zīmēs. Tie varētu būt simboliski notikumi vai pravietiski sapņi. Pievērsiet tiem uzmanību, analizējiet to nozīmi un vēstījumu. Tavs uzticamākais padomdevējs šajā laikā ir tava iekšējā balss.

Mēs jums sarūpējām zupas receptīti, kurai obligāti jābūt Līgo svētkos uz galda! Der pat klāt svētku alum!

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis, iespējams, kādreiz ir kādu aizvainojis. Tagad ir īstais laiks sirsnīgi atvainoties. Atlaid savu lepnumu un sper soli uz priekšu. Tas no tevis tiek gaidīts, un tu esi gatavs izlīgumam.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Šodien Dvīņu dzīvē var parādīties cilvēki no pagātnes, ar kuriem attiecības sen beigušās. Dod viņiem vēl vienu iespēju, lai nodibinātu savstarpēju sapratni. Ļauj viņiem paskaidrot sevi, uzklausi un centies viņus saprast.

Torte, kuru gribas gatavot teju katru dienu; Pagatavojama tikai 15 minūtēs un neticami garšīga

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis šodien saņems ļoti izdevīgus un pievilcīgus piedāvājumus, kuriem tev vajadzētu piekrist bez vilcināšanās. Šāda iespēja var gadīties tikai reizi mūžā. Nepalaid to garām, lai vēlāk nenožēlo.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šodien eksperti iesaka Lauvām atpūsties un izvairīties no sarunām ar kolēģiem par darba tēmām. Pastāv risks, ka tavu oriģinālo un vērtīgo ideju var piesavināties citi. Šajā dienā labāk nevienam neuzticēties un nedalīties ar savām domām.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šodien vajadzētu apmeklēt skaistumkopšanas salonu un mainīt savu tēlu. Padomā par jaunu matu griezumu vai modernu krāsojumu. Šis uzlabojums ļaus tev justies labāk gan ārēji, gan iekšēji, piešķirot pārliecību un labu noskaņojumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment