Aunam jāpaļaujas uz intuīciju, bet Zivīm jāizdara svarīgas lietas; Volodinas dienas prognoze 17. jūnijam

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem nevajadzētu censties noturēties pie kaut kā, kas jau ir pagājis, neatkarīgi no tā, vai tas ir darbs vai attiecības. Tas tev jau sen nav nesis prieku vai pat apgrūtinājis tevi. Nebaidies iziet no savas komforta zonas un ielaist savā dzīvē kaut ko jaunu un nezināmu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien vajadzētu būt mazāk nopietniem un uztvert lietas ar humora devu. Pirms kritizē mīļoto cilvēku vai kolēģi, padomā par sekām – tavi vārdi var dziļi ievainot un novest pie attiecību izjukšanas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki piedzīvos atbrīvošanās brīdi no negatīvisma, ko pavadīs viegla saziņa ar ilggadējiem draugiem. Īpaši svarīgi ir atjaunot ar viņiem kontaktus, ja sen neesat sazinājušies vai redzējušies.

Piesaistīsiet tikai nelaimi un grūtības: kādas lietas kategoriski nevar darīt mājās

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāžiem, kuri mēdz būt lieli darba mīlētāji, nav ieteicams nodarboties ar profesionālo plānu izstrādi tuvākajā nākotnē. Svarīgi ir veiksmīgi pabeigt pašreizējos projektus, nevis izklaidēties ar jauniem, lai savilktu kārtībā vecās lietas.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem vajadzētu izvairīties no citu tiesāšanas, jo šāda rīcība var nopietni ievainot jūtas un atsvešināt tevi. Ir svarīgi apzināties gan savas, gan citu nepilnības un grēkus.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien būs vairāki svarīgi profesionāli jautājumi. Šo jautājumu veiksmīgā atrisināšanā palīdzēs draugi un paziņas. Lai uzturētu ar viņiem kontaktus, ir svarīgi pateikties par palīdzību un, iespējams, kopīgi nosvinēt panākumus.

Leave a Comment