Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, kāds ir Allas Pugačovas pensijas apjoms

 

Izrādījies, ka Primadonna saņem vairāk nekā daudzi strādājošie. Viņai piešķirti vairāki pabalsti par dažādiem sasniegumiem. Lūk, par ko tie tiek piešķirti!

Alla Pugačova ar savām soloprogrammām ir uzstājusies dažādās valstīs, tostarp ASV, Vācijā, Šveicē, Indijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Polijā, Somijā, Japānā, Austrālijā un daudzās citās. 1985. gadā Somijā svinīgi tika nolaists ūdenī kuģis ar nosaukumu “Alla”.

Viņa ir ļoti talantīga estrādes dziedātāja un ir uzskatāma par vienu no veiksmīgākajām padomju izpildītājām gan pēc ierakstu pārdošanas, gan popularitātes ziņā.

1991. gadā viņa ir godalgotu ar PSRS Tautas skatuves mākslinieces goda nosaukumu, kā arī saņēmusi vairākus citus apbalvojumus.


1997.gadā viņa pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā un ieguva 15. vietu. Kā izrādījies, viņai ir vairāki ienākumu avoti, un viņa saņem vairākus pabalstus vienlaikus.

Kāpēc ir nepieciešams sasiet ķiploku lakstus mezglā un kā to izdarīt pareizi? Šis padoms būs noderīgs visiem, kuri audzē ķiplokus!

 

Žurnālistiem izdevās noskaidrot, cik daudz pensijas mēnesī saņem izpildītāja, kura izveidoja hitu “Miljoni alih roz”, no K***vijas Federācijas Pensiju fonda.

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Noskaidrojot informāciju, ir atklāts, ka 74 gadus vecajai Alla Borisovnai ir vairākas piemaksas vienlaikus – viena par PSRS Tautas mākslinieci un otra par Černobiļas atomelektrostacijas av*rijas likvidatorei.

Lasi vēl: “Es viņu redzu kā mēslu!” – bokseris Kristaps Zutis intervijā tā nosauc vienu no Latvijā pazīstamākajiem cilvēkiem

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment