“Es viņu redzu kā mēslu!” – bokseris Kristaps Zutis intervijā tā nosauc vienu no Latvijā pazīstamākajiem cilvēkiem

Foto – ekrānuzņēmums

Kādreiz Latvijā ļoti mīlētais un cienītais sportists Mairis Briedis beidzamajā laikā saņēmis daudz pārmetumu no tautiešiem – par viņa nesaprotamu nostāju pret savu valsti. Bet tagad, sportists Kristaps Zutis, sarunā ar portālu “1188” atklāti pateicis, ko domā par Mairi.

Žurnāliste sarunā ar Kristapu Zuti, kurš pats arī ir bokseris, vaicā – vai viņš skatījās un novērtēja pēdējo Maira Brieža cīņu, kurā viņš diemžēl zaudēja.

Zutis atbild, ka nav cītīgi skatījies šo cīņu, bet zina, ka Mairis zaudējis.

Žurnālistei vaicā, vai Kristapa prāt, ir vēl vērts mēģināt Mairim iegūt čempiona titulu – ņemot vērā, ka šoreiz zaudēja un arī pirms 2 gadiem zaudēja?

Foto – ekrānuzņēmums

Zutis ir atklāts un saka, ka nevarot objektīvi uz šo jautājumu atbildēt, jo Mairis viņam, gluži vienkārši, nepatīk. “Man nepatīk viņa politiskie uzskati. Tāpēc es nevaru izvērtēt viņa sniegumus vai domāt par viņa perspektīvām kā sportistu no Latvijas. Es viņu redzu kā mēslu un nodevēju,” – nebaidās teikt Kristaps.

Izpildi testu!

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Zutis uzskata, ka Mairis sevi “noracis ir pats”, un, ka viņa intelekts ir zemāks par Kristapa papēdi. “Un viņš ir tikpat gudrs kā tā lāpsta, ar kuru viņš sevi ir noracis,” – tā Kristaps.

Viņš arī sola, ka tad, kad būšot Līvānos, aiziešot uz baznīcu un nolikšot par Briedi svecīti – lai viņam prāta gaišums.

Lasi vēl: Nekā laba vairs nav… Tautā iemīļotais komponists Raimonds Pauls pirmo reizi pavisam atklāts par savu patieso stāvokli

Foto – ekrānuzņēmums

Jau tika ziņots, ka Latvijas bokseris Mairis Briedis Rijādā revanša cīņā stājās pretī vakantajam pasaules čempionam svara kategorijā līdz 90,7 kg, tomēr pēc punktiem zaudēja austrālietim Džeijam Opetaijam. Pēc 12 aizvadītiem raundiem tiesneši austrālietim piešķīra uzvaru.

Leave a Comment