Nekā laba vairs nav… Tautā iemīļotais komponists Raimonds Pauls pirmo reizi pavisam atklāts par savu patieso stāvokli

Foto – ekrānuzņēmums

Diemžēl sliktas ziņas atkal notikušas talantīgā komponista Maestro Raimonda Paula dzīvē. Viņš pagājušajā nedēļā bija apmeklējis kādu publisku pasākumu, bet viss noritējis pavisam citādi, nekā ierasts. Vēlāk tam tapis zināms arī iemesls.

Jau tika ziņots, ka Maestro Raimonds Pauls pirms kāda laika bija spiests viesoties sli***cā, kur speciālisti viņam veica redzes korekciju.

Tāpēc nākamos pasākumos viņš ieradās jau bez ierastajām brillēm un žurnālistiem komentēja, ka šoreiz ar brillēm “kā stilu” neesot nekāda sakara, jo tās viņam vairs nevajagot valkāt pēc nesenajām redzes korekcijām. Un to viņam ieteikuši ār**i.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Toreiz, Pauls, komentējot savu ves***bas stāvokli, runāja, ka nav jau vairs tik labi, kā gribētos, jo, lai arī ikdienā viņš visu redz un visu var, tad, kad piesēžoties pie notīm, dažbrīd tās ir grūti salasīt. Maestro runāja arī par to, ka, iespējams, galu galā, tā dēļ viņam pat nāksies pārstāt koncertēt…

Foto – ekrānuzņēmums

Pirms dažām dienām Raimonds Pauls apmeklēja tautas deju ansambļa “Dzintariņš” 70.jubilejas koncertu, un, lai arī bija klātesošs, šoreiz viņš uzvedās pavisam citādi, nekā ierasts. Un tam, diemžēl, bija nopietns iemesls, šonedēļ raksta izdevums “Kas Jauns”.

Kāpēc nedrīkst ignorēt sapni, kurā redzēji ligzdu? Labāk to ir zināt!

Foto – ekrānuzņēmums

Kā noskaidrojies pagājušās nedēļas sākumā talantīgais komponists atkal bijis spiests nonākt sli***cā redzes problēmu dēļ. Un lai gan jau nedēļas beigās viņš ticis jau uz mājām, vaicāts, kā viņš šobrīd jūtas, Pauls teicis, ka jūtas ne sevišķi labi un neko labu pateikt nevarot.

Viņš arī minējis, ka, visticamāk, būs lēnām jāsāk atvadīties no dažādām līdz šim pierastām lietām…

Tomēr, neskatoties uz savām sajūtām, uz jubilejas koncertu viņš tomēr ieradies. Visi priecājās Maestro tur redzēt, tomēr pēc koncerta pirmās daļas, kad viņš devies gaitenī, viņu vēlējusies nointervēt žurnāliste, uz ko viņš pateicis striktu “nē”, kas komponistam nebūt nemaz nav raksturīgi. Kas ļauj izdarīt secinājumus, ka viņa pašsajūta šobrīd nav pārāk laba.

Lasi vēl: Tur neko vairs nevar izdarīt – negaidītas un patiešām skumjas ziņas Maestro Raimonda Paula dzīvē

Vēlāk komponistam deju ansamblis bija sagādājis pārsteigumu – lielu zemeņu grozu un skaistu puķu pušķi. To ieraugot, Pauls bijis ļoti bēdīgs un teicis, ka mājās jau vairs nav neviena, kam to visu skaistumu aiznest…. Tādējādi apkārtējiem liekot saprast, ka aizvien skumst par savas mīļotās sievas Lanas došanos mūžībā… kas notika gandrīz pirms gada.

Novēlam leģendārajam komponistam izturību un vēl daudz prieka mirkļu!

Visu rakstu par komponistu Raimondu Paulu lasi žurnālā “Kas Jauns” 28.maija numurā!

Leave a Comment