Kāpēc nedrīkst ignorēt sapni, kurā redzēji ligzdu? Labāk to ir zināt!

Foto – Unsplash

Ezotērikas eksperti ir noskaidrojuši, ko patiesībā nozīmē tas, ka cilvēki mēdz savos sapņos redzēt ligzdu.

Varētu domāt, ka tam ir kāda saistība ar bagātību vai auglību? Patiesībā nekādas! Patiesībā ligzda ir sensens simbols, kas nozīmē to, ka cilvēka, kurš šo sapni redzēja, dzīve, drīzumā mainīsies. Ko tad īsti gaidīt pēc šāda sapņa?

Mistiķi interpretē šādu sapni, uzsverot detaļas. Tomēr parasti ligzdas, kas redzētas sapņos, vēstī par labsajūtu un laimīgu ģimenes dzīvi.

Foto – Unsplash

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latviju!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latviju! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies jautājumos par mūsu valsti!

1 / 2

Kurš ir Latvijas himnas autors?

2 / 2

Kas bija attēlots uz 5 latu naudaszīmes?

Your score is

Bet, kā jau minējām, ļoti svarīgas ir nianses! Un, tātad:

Ja esat nosapņojis, ka putns ligzdā perē olas – tas nozīmē, ka jums ir cerības drīzumā tikt pie mājīga mājokļa. Iespējams, jūs pārcelsieties uz dzīvi citur.

Ja sapnī redzējāt, ka ligzda ir izpostīta – tas nozīmē, ka drīzumā jūsu privātajā dzīvē gaidāmas nepatīkamas pārmaiņas, jo, visdrīzāk, jūs izšķirsieties.

Savukārt, ja ligzdā ir saplēstas olas – tas nozīmē, ka pavisam drīz piedzīvosiet vilšanos un neveiksmes.

Lasi vēl: Kāpēc klaigājošu vārnu nedrīkst dzīt prom: daudzi tā dara un tā izrādās ļoti liela kļūda

Ja sapnī redzat, ka ligzdā ir nevis putns, bet gan čūska vai kāds plēsējs, tas liecina par rūpēm par kādu.

Bet, ja sapņojat, ka esat tas, kurš ligzdu izposta esat jūs pats, tad sekos negatīvas ziņas, pie tam – jau pavisam drīz.

Foto – Unsplash

Ja jums sapnī gadās redzēt ligzdu, kas neizskatās kā “parasta” ligzda, jūs, visdrīzāk, sagaida kāds neparasts atgadījums.

Bet, ja sapnī redzat ligzdu, kurā ir zelta olas – tas, diemžēl, pretēji cerētajam nozīmē pavisam ko citu – jūs sagaida briesmas.

Bet, ja ligzdā dīvainā kārtā redzat nevis putnēnu, olas vai citu dzīvnieku, bet gan sevi – tas nozīmē, ka drīzumā jums gaidāmas kāzas!

Leave a Comment