Viņš vēl bija tik jauns! Negaidīti mūžībā devusies ļoti labi zināma personība!

Ar dziļu nožēlu un sāpēm sirdī paziņojam, ka Latviju ir satricinājusi ļoti skumja ziņa. Mūžībā ir devies cilvēks, kurš bija ne tikai ļoti labi zināms, bet arī ārkārtīgi cienīts un mīlēts plašā sabiedrībā.

Viņa aiziešana ir liels zaudējums visiem, kas viņu pazina, strādāja kopā ar viņu vai bija iedvesmoti no viņa darbiem. Šī traģēdija ir jo sāpīgāka, jo viņš bija vēl tik ļoti jauns, ar neizsmeļamu enerģiju, daudzām iecerēm un plāniem, kas tagad paliks neīstenoti.

Viņš bija izcils profesionālis savā jomā, kurš sniedza milzīgu ieguldījumu mūsu sabiedrības attīstībā. Viņa radošums, entuziasms un nebeidzamā vēlme palīdzēt citiem atstāja neizdzēšamu iespaidu uz daudziem cilvēkiem. Viņa darbi un sasniegumi runā paši par sevi, atstājot aiz sevis bagātu mantojumu, kas turpinās iedvesmot nākamās paaudzes.

Taču viņš nebija tikai profesionālis – viņš bija arī brīnišķīgs cilvēks ar siltu sirdi un dziļu empātiju. Tie, kas viņu pazina personīgi, zinās teikt, ka viņa klātbūtne spēja piepildīt telpu ar pozitīvu enerģiju un optimismu. Viņš vienmēr bija gatavs uzklausīt, palīdzēt un atbalstīt, un viņa zaudējums ir neizmērojams ne tikai viņa ģimenei un tuvākajiem draugiem, bet arī visai sabiedrībai.

Ve***as aprūpes iestāde “Ve***as centrs 4” ar dziļām sērām paziņo par tr***sku zaudējumu.

“Ve***bas centrs 4” kolektīvs ar smagu sirdi un lielu skumju sajūtu paziņo, ka mūžībā ir devies mūsu izcilais kolēģis – ā***ts gast****erologs Oskars Bulmanis. Šī pēkšņā un negaidītā aiziešana ir atstājusi dziļu tukšumu mūsu sirdīs un darbā, un mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību Oskara Bulmaņa ģimenei, tuviniekiem un draugiem šajā ārkārtīgi grūtajā laikā.

Dr. Oskars Bulmanis bija ne tikai profesionālis ar izcilām medicīnas zināšanām un prasmēm, bet arī cilvēks ar siltu sirdi, kurš vienmēr izrādīja patiesu rūpi par saviem pacientiem un kolēģiem. Viņa devums ves**bas aprūpē bija nenovērtējams, un viņa aizrautība darbā bija iedvesmas avots daudziem no mums. Viņš bija zināms ne tikai ar savu augsto profesionālo kompetenci, bet arī ar empātiju un cilvēcību, kas izpaudās ikdienas darbā un saskarsmē ar pacientiem.

Mūsu kolektīvam būs ārkārtīgi grūti pieņemt šo zaudējumu, jo Oskars bija ne tikai lielisks ā**ts, bet arī mīļots un cienīts kolēģis, draugs un atbalsts daudziem no mums. Viņa dzīvotprieks un pozitīvā enerģija vienmēr piepildīja darba vidi, un viņa klātbūtne mūs visus iedvesmoja strādāt ar vēl lielāku dedzību un aizrautību.

Oskara aiziešana ir milzīgs zaudējums ne tikai mums, viņa kolēģiem, bet arī visiem pacientiem, kuri bija saņēmuši viņa profesionālo palīdzību un kuri viņu ļoti cienīja un novērtēja. Viņa dzīve bija piepildīta ar labiem darbiem un nesavtīgu palīdzību citiem, kas atstās neizdzēšamas pēdas mūsu atmiņās.

Šajā skumjajā brīdī mēs visi pievienojamies sērām un izsakām visdziļāko līdzjūtību Oskara ģimenei un draugiem. Lai šīs skumjās ziņas kļūst par iespēju mums visiem pārdomāt dzīves trauslumu un izteikt pateicību par katru mirkli, ko esam varējuši pavadīt kopā ar Oskaru. Lai viņa dvēsele atrod mieru un viņa atstātais mantojums turpina dzīvot mūsu sirdīs.

Cienījamie kolēģi un draugi,

Ar dziļām skumjām informējam, ka mūsu dārgo kolēģi mēs pavadīsim pēdējā ceļā trešdien, 29. maijā, plkst. 13.45 Pokrova ka**s Rīgā. Mēs glabāsim gaišas atmiņas par šo vienmēr atsaucīgo un laipno cilvēku. Lai viņa atstātā mantojuma gaisma turpina mūs iedvesmot.

Šis paziņojums ir sirsnīgs aicinājums ikvienam, kurš vēlējās pateikt sirsnīgu “paldies” un atvadīties no izcilā kolēģa, kurš vienmēr bija gatavs palīdzēt un atbalstīt. Lai viņa piemiņa mūs visus stiprina un atgādina par cilvēcības un sirds siltuma svarīgumu mūsu ikdienas darbā.

Leave a Comment