Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, kāds ir Allas Pugačovas pensijas apjoms

1986. gadā netālu no Pripjatas ciemata Primadonna sniedza koncertu avārijas likvidētājiem. Šī epizode tagad daudziem cilvēkiem asocējās ar nepatīkamām atmiņām.

Kā izrādījās, Maksima Galkina sievas kontā katru mēnesi tiek pārskaitīti 55 tūkstoši rubļu (aptuveni 620 eiro).

Šie maksājumi ir nedaudz zemāki par valsts vidējo atalgojumu, kā to norāda “Rosstat dati”, bet daudz augstāki par parastajām pensijām. Tāpēc Krievijā daudzi vecāka gadagājuma cilvēki var justies skaudīgi par šo situāciju. Tomēr ir skaidrs, ka māksliniece neiztiek tikai no pensijas.

 

Lieliskas ziņas daļai latviešu: šajos svētkos tiks izmaksāti svētku naudas pabalsti daļai cilvēku

Alla Pugačova papildus pensijai iegūst autoratlīdzību par savu dziesmu izmantošanu un ienākumus no nekustamā īpašuma nomas.

 

Mēdiji ziņo, ka dziedātāja centās pretendēt uz pabalstu trūcīgam pensionāram Izraēlā (aptuveni 65 000 Krievijas rubļu), taču viņai tas tika noraidīts ar argumentu, ka slavenību nevar dēvēt par nabadzīgu.

Pēc Pugačovas atkāpšanās no skatuves, Galkins bija tas, kurš nodrošināja ģimeni. Tomēr pēdējo gadu laikā viņa ienākumi kļuvuši ļoti nestabili. Dažreiz bijušais Pirmā kanāla vadītājs spēj pulcēt pilnas skatītāju zāles, bet citos gadījumos viņa uzstāšanās nesagādā panākumus.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Tādēļ Krievijas pensija ir būtiska “drošības rezerve” Allai Pugačovai, no kuras viņa visticamāk neateiksies. Turklāt pašlaik dziedātāja apsver iespēju atgriezties K***vijā.

Biežāk pieļautās kļūdas pārstādot gurķus siltumnīcā vai dārzā; diemžēl raža būs niecīga

Leave a Comment