Swedbank paziņo nepatīkamu vēsti visiem klientiem : Sev nezinot varat palikt bez naudas savā kontā

Swedbank jau ļoti laicīgi nākusi klajā ar nepatīkamu paziņojumu visiem bankas klientiem. Tajā skaidri un gaiši norādīts, ka šobrīd joprojām pastāv pamatotas problēmas un cilvēki pašiem sev nezinot var palikt bez naudas kontā, lai arī cik dīvaini tas neizklausītos.

Paskatīsimies, kas īsti ir banku pienākumos un par ko viņas atbild : Banka ir finanšu iestāde, kas piedāvā dažādus pakalpojumus un produktus, saistītus ar naudas pārvaldību, finanšu un citām saistītām darbībām. Banku mērķis ir nodrošināt dažādus finanšu pakalpojumus klientiem un uzņēmumiem, kā arī veikt dažādas finanšu darbības, kas veicina ekonomikas izaugsmi.

Lai sasniegtu savus mērķus, bankas piedāvā galvenokārt dažus būtiskākos pakalpojumus, lai varētu nopelnīt! Bankas piedāvā aizdevumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem, palīdzot finansēt lielākus pirkumus vai investīcijas. Maksājumu apstrāde: Bankas nodrošina maksājumu apstrādi, kas palīdz veikt naudas pārvedumus un maksājumus.

Lasi arī: Slikti jaunumi uzņēmēja Jūlija Krūmiņa dzīvē

Bankas galvenais mērķis ir nodrošināt finanšu stabilitāti, piedāvāt drošus un efektīvus pakalpojumus, kā arī veicināt ekonomikas izaugsmi, piedāvājot aizdevumus un investīcijas.

Tās darbojas kā starpnieki starp tiem, kuriem ir lieka nauda, un tiem, kuriem to vajag, veicinot ekonomisko attīstību un iespēju dažādo finanšu operāciju veikšanai.

Lasi arī: Kas nodod nekoptu sievieti, kas vecāka par 60 gadiem. 5 lietas, kas krīt acīs

Atpakaļ pie būtiskā bankas brīdinājuma, kas attiecas uz jebkuru Swedbank bankas klientu!

Ļoti svarīgajā paziņojumā Swedbank iesaka saviem klientiem uzmanīties, lai nauda nepazustu no Jūsu konta.  Saskaņā ar jaunākajiem ziņojumiem, tad šobrīd ļoti vienkāršā veidā pašiem nezinot varat palikt bez savas naudas, kas atrodas Jūsu kontā!

“Swedbank” mediju attiecību vadītājs Jānis Krops atklāj sīkāku informāciju par krāpnieku izplatīto taktiku, kurā krāpnieki sazinās ar personām, bet tālākais ir tik nenojaušami, ka krāpnieku nagos iekrīt pat pierdzējušākie!

Lūk, kā tas viss notiek:

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment