Skaļi jaunumi Keitas Midltones dzīvē – iespējams, ka viņai var nākties atkāpties pat no Karalisko pienākumu pildīšanas

Foto – ekrānuzņēmums

Velsas princese Keita Midltone apsverot iespēju atkāpties no karaliskajiem pienākumiem, raksta ārzemju medijs “RadarOnline”. Taču šim pārsteidzošajam ziņojumam ir kāds ļoti nepatīkams iemesls.

Ziņojumā apgalvots, ka Keitas lēmums esot liels pārbaudījums arī viņas laulībai ar topošo Lielbritānijas karali princi Viljamu.

Oficiāli princese Keita Midltone vēl nav apstiprinājusi, ka plāno atgriezties pie karaliskajiem pienākumiem un sabiedriskajā dzīvē, tomēr viņas ilgstošā prombūtne un klusēšana radījusi daudz vairāk jautājumus, nekā sniegusi atbildes.

Lasi vēl: Brīnišķīgi jaunumi notikuši latviešu leģendārās dziedātājas Olgas Rajeckas dzīvē

“Keitas izmisīgā cīņa ar nemitīgo spiedienu, ko rada dzīve karaliskās dzīves “caurspīdīgums”, acīmredzot, ir ļoti ietekmējuši viņas fizisko un garīgo ves****bu,” – laikrakstam ” National Enquirer” sacīja kāds augsta ranga avots pilī.

Lasi vēl: Tas ir noticis: Čārlzs III pēc skandāla ar Hariju piešķīra Keitai un Viljamam jaunus titulus

“Pēc veiktajām oper***ijām viņa pavadīja vairākas nedēļas, cenšoties būt ārpus sabiedrības redzesloka, un tas tikai nostiprināja viņas apņēmību beigt šo darbu,” piebilda avots.

Brīnišķīgi jaunumi notikuši latviešu leģendārās dziedātājas Olgas Rajeckas dzīvē

Topošā Lielbritānijas karaliene pa visu šo laiku ir pamanīta vien divas reizes, kopš viņai veica vēdera oper****iju vienā greznākajām Londonas klī***kām, kas, kā ziņots, visā Lielbritānijā esot labi pazīstama kā vieta, kur ar vismodernākajām ierīcēm ār***tē vē****i.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa arī šajā klī****kā tika redzēta vēlreiz 4. martā, sēžot džipa pasažiera sēdeklī, kamēr viņas māte Kerola sēdēja pie stūres.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment