Tas ir noticis: Čārlzs III pēc skandāla ar Hariju piešķīra Keitai un Viljamam jaunus titulus

Šodien, 22.decembrī Lielbritānijas karalis savai vedeklai piešķīris jaunu titulu. Sabiedrība ir pārsteigta, jo šis no karaļa puses ir būtisks solis pret visu karalisko ģimeni.

Ceturtdien, 22. decembrī, Lielbritānijas karalis Čārlzs III savai vedeklai Keitai Midltonei piešķīra jaunu titulu. Tagad hercogiene ir Īrijas gvardes pulkvedis, viņas vīrs princis Viljams ir Velsas gvardes pulkvedis.

Bet karaliene Kamilla Pārkere-Boulza ieguva Grenadieru gvardes pulkveža pakāpi, ko iepriekš nēsāja princis Endrjū. Harijs un Megana neko nesaņēma. Pēc dokumentālās filmas parādīšanas ēterā radinieku attiecības vēl vairāk atdzisa.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosaukusi 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2023. gadā atbrīvosies no nedienām. Raugi, varbūt arī tu esi laimes lutekļu vidū!

Karaliskā ģimene šobrīd sazinās tikai ļoti īpašos gadījumos. Kā agrāk jau tika minēts tad attiecības starp Hariju, Meganu un karalisko ģimeni ir ļoti saspīlētas un ģimenes cenšas pat nesatikties.

Jau kādu laiku atpakaļ soctīklos klīda baumas, ka Megana Mārkla šķiras no prinča Harija, tomēr šis nav apstiprināts oficiāli un daudzi uzskata, ka tas ir tikai baumu līmenis. Sīkāk pagaidām nekas nav zināms.

 

Leave a Comment