Visuma padomu diena: 2022. gada 23. decembra horoskops visām zodiaka zīmēm

Piektdien, 2022. gada 23. decembrī, jums vajadzētu pievērst uzmanību visām norādēm, ko Visums sūta. Tieši šīs zīmes palīdzēs pareizi atrisināt svarīgus jautājumus un labot pieļautās kļūdas.

Šis ir ideāls laiks, lai īstenotu iepriekš izplānotu plānu. Spogulis žurnālisti noskaidroja, kas šajā dienā sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šodien nevajadzētu uzticēties visiem. Pat tuvākie un mīļākie cilvēki spēj krāpties un maldināt, un paši to nevēloties. Neapvainojieties uz viņiem par to – to no viņiem prasīja apstākļi.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šajā dienā nevajadzētu nevienu maldināt. Pat ja jums šķiet, ka tie ir meli labai lietai, jums nevajadzētu to darīt. Tad jūs riskējat zaudēt cieņu un uzticību.

Lasi arī: Tamāra Globa nosaukusi 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2023. gadā atbrīvosies no nedienām. Raugi, varbūt arī tu esi laimes lutekļu vidū!

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem nevajadzētu pievērst uzmanību toksiskiem cilvēkiem un ļaundaru mahinācijām. Šajā laikā ienaidnieki var kļūt aktīvi, taču viņu negatīvisms ir viņu problēma, nevis jūsu problēma.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

COMMENTS

Leave a Comment