Visuma padomu diena: 2022. gada 23. decembra horoskops visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem šajā dienā vajadzētu uzņemties iniciatīvu un aktivitāti. Tomēr tas attiecas uz ikdienas jautājumiem, kas ir steidzami. Atrisiniet tos visus pirms svētkiem un nepārnesiet uz nākamo gadu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas var paļauties uz skaidras naudas čekiem. Šī nauda tev ļoti noderēs, jo priekšā svētki, un jāveic nepieciešamie pirkumi, tostarp dāvanas. Neliedz sev prieku iegādāties kaut ko jauku, par ko jau sen sapņoji.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām jādomā ne tikai par darbu, bet arī atpūtu. Šī diena ir ideāla atpūtai un pasīvai laika pavadīšanai. Tajā pašā laikā neaizmirstiet par iespējamiem fiziskiem vingrinājumiem.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari šodien varat droši riskēt un eksperimentēt. Pērciet, piemēram, loterijas biļeti. Tādējādi jums ir iespēja kaut ko laimēt un neko zaudēt. Galvenais nespēlēt lieli.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem šodien skaistumkopšanas salonus labāk neapmeklēt. Procedūra nedos vēlamo efektu un tikai sabojās garastāvokli.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieki var un vajag iesaistīties perspektīvāko projektu un ideju īstenošanā. Tajā pašā laikā ticiet saviem spēkiem un spējām. Lai gan jūs nekad neesat cietis no zema pašvērtējuma.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži šodien spēs rast atbildes uz atbilstošiem jautājumiem, turklāt bez lielām grūtībām. Patiešām, šajā laikā jūsu sarunu biedri, to nezinot, pastāstīs jums par turpmāko rīcību. Vai arī īstais saturs nonāk pie rokas.

Lasi arī: Tamāra Globa nosaukusi 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2023. gadā atbrīvosies no nedienām. Raugi, varbūt arī tu esi laimes lutekļu vidū!

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīrs šajā dienā spēs skaidri atšķirt patiesību no meliem. Jums palīdzēs intuīcija un sarunu biedra kustīgās acis. Nesakārto lietas uzreiz – vienkārši izdari attiecīgus secinājumus.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Ja jums ir kaut kas slēpjams, mēģiniet ierobežot saziņu ar cilvēkiem, kurus interesē šis noslēpums: ar dažādu jautājumu palīdzību viņi var uzzināt patiesību no jums.

COMMENTS

Leave a Comment