Skaļi jaunumi Keitas Midltones dzīvē – iespējams, ka viņai var nākties atkāpties pat no Karalisko pienākumu pildīšanas

Foto – ekrānuzņēmums

Kā ziņo “RadarOnline”, šonedēļ Keita tika manīta kopā ar Velsas princi Viljamu izbraucam no Vindzoras pils. Kā ziņots, viņas pirmā oficiālā iesaistīšanās atpakaļ britu karaliskās ģimenes pienākumos ir paredzēta tikai 15.jūnijā, pasākumā “Trooping the Colour” ceremonijā. Tas būs nepilns pusgads kopš Keita iepriekš tika redzēta sabiedriskos pasākumos.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas ar šo testu!

Vēlamies pārbaudīt tavas zināšanas par dzīvniekiem. Izpildi šo testu un noskaidro cik daudz tu zini informācijas par šo tēmu!

1 / 2

Kuri dzīvnieki nārsto?

2 / 2

Kuram no nosauktajiem dzīvniekiem vienīgajam nav zobu?

Your score is

The average score is 59%

0%

“Viljams ir apstulbis par to, ka viņa sieva varētu apsvērt šādu soli. Viņš ir nobažījies, ka viņa ir kļuvusi emocionāli nestabila, tomēr viņa uzstāj, ka savu nākotni redzot skaidri,” – sacījis avots.

Zvaigznes izgaismos ceļu: divām zodiaka zīmēm marta beigās pastāvīgi uzsmaidīs veiksme

Lasi vēl: Piepildīsies sapņi, kas jau sen glabājušies sirdī: marta Supermēness līdz nepazīšanai pārvērtīs 3 Zvaigžņu zīmju dzīvi

“Keita ir arī ļoti nogurusi dēļ tā, kas nemitīgi notiek ar viņas vīra brāli princi Hariju un viņa sievu Megiju, taču ironiskā kārtā tieši viņi ir parādījuši viņai, ka ir cita izeja no “firmas,” – avots turpina.

Foto – ekrānuzņēmums

“Viņa zināja, ka, apprecoties ar Viljamu, viņas dzīve mainīsies uz visiem laikiem, bet nekad savos visdrosmīgākajos sapņos nebija iedomājusies, ka tā būs tik intensīva! Keitai bija grūti, kad viņa pirmo reizi pievienojās karaliskajai ģimenei, bet pēc dažiem gadiem viņa pieņēma, ka ir pārvarējusi vissliktāko,” – turpina avots, kurš arī apgalvo, ka Keita ļoti pārdzīvo to, ka Harija un Meganas stāstos bija pieminēta kā īsta ļaundare, kas apšaubījusi Meganas un Harija dēla Ārčija ādas krāsu, pirms bērniņš nāca pasaulē, ka viņa likusi Meganai raudāt pirms kāzām…

Lasi vēl: CSDD pārstāvji atgādina, ka šie transportlīdzekļi no 1.aprīļa nedrīkst pārvietoties pa Latvijas ceļiem!

Foto – ekrānuzņēmums

“Šie stāsti nekad nepazudīs, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc Keita vēlas atkāpties,” – viņš sacīja.

Arī interesanti: Patiess dzīves stāsts par miskastnieku Miljonāru – “Pārtikai es neiztērēju vairāk par 10 eiro mēnesī!”

Leave a Comment