Sievietēm ar šādiem vārdiem ir dikti nejauks raksturs. Šīs dāmas mēdz būt tik zemiskas, ka uz viņām nevar paļauties

Vai vārds var ietekmēt tavu personību, raksturu un uzvedību? Ezotēriķi jau simtiem gadu ir analizējuši cilvēku vārdu nozīmi un to ietekmi uz mūsu dzīvi.

Izrādās, ka tāpat kā daži vārdi izraisa pozitīvas emocijas, citi var izraisīt negatīvas sajūtas. Kāpēc gan mēs uzskatām cilvēkus ar noteiktiem vārdiem par ļauniem?

Pastāv uzskats, ka vārds nosaka cilvēka rakstura iezīmes un personību. Tas liek domāt arī par vārdu psiholoģiju, saskaņā ar kuru vārdi var mūs ne tikai izgaismot kā personības, bet arī atspoguļot mūsu dzīves ceļu.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Cilvēkus ar noteiktiem vārdiem mēs uztveram kā pozitīvus, mierīgus, līdzsvarotus, sirsnīgus vai uzticamus. Mēs zinām, ka varam paļauties uz viņu palīdzību jebkurā situācijā un viņi mums nekad nepagriezīs muguru. Šādi vārdi ir Sofija, Marija, Magdalēna, Pēteris, Dace un Mārtiņš.

Bet citiem vārdiem ir negatīva nokrāsa. Negodīgums, skaudība, greizsirdība, nepārliecinātība ir īpašības, no kurām mēs vēlētos turēties pa gabalu. Šodien tu uzzināsi, kādi vārdi var būt sievietēm ar zemisku raksturu.

Likteņa dāvana: šīs zvaigžņu zīmes jūlijā var kļūt negaidīti bagātas, ja vien nepieļaus vienu lielu kļūdu

Sievietes ar šiem vārdiem ir ļaunas un nodevīgas

Skaudīgā Aleksandra

Aleksandra ir cilvēks ar zemisku raksturu. Šī sieviete ir skaudīga un viņai nepatīk, ja citiem izdodas sasniegt vairāk nekā viņai. Tāpēc negaidi no viņas pozitīvu komentāru, kad parādīsi savu jauno kleitu vai atklāsi, ka plāno interesantu ceļojumu.

No Aleksandras tu vienmēr dzirdēsi skrupulozus komentārus ar ļaunprātīgu pēcgaršu. Viņa ir cilvēks, kurš izspiego savus kaimiņus, jo viņai par visu ir jābūt lietas kursā.

 

Mūžīgi aizvainotā Agnese

Sievietes ar šo vārdu pastāvīgi skumst vai jūtas aizvainotas. Viņas pasauli uztver negatīvi, koncentrējoties tikai uz tās ēnas pusēm. Ja Agnese dzird, ka kāds sarunājas ar citu cilvēku, tad noteikti abi viņu aprunā. Ja kolēģe atnes darbabiedriem kūku, Agnese domā, ka tas noteikti ir tāpēc, lai parādītu, ka kolēģe ir labāka kulināre nekā viņa.

Lasi vēl: Tas notiks: Šīs 4 zodiaka zīmes 2024. gada jūlijā pieņems labāko lēmumu savā dzīvē

Agnese ir pārliecināta, ka visa pasaule ir nostājusies pret viņu, allaž nabagu, bēdīgu un pamestu. Agnese ir hipohondriķe, kas dzīvo ar savām iedomātajām kaitēm, mokot visus apkārtējos. Varbūt tāpēc viņu mīļie nevēlas šīm dāmām veltīt daudz laika?

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment