Sievietēm ar šādiem vārdiem ir dikti nejauks raksturs. Šīs dāmas mēdz būt tik zemiskas, ka uz viņām nevar paļauties

Niknā Marta

Sievietes ar šo vārdu tiek uzskatītas par toksiskām manipulētājām. Viņas nespēj tikt galā ar savām emocijām un vaino visu pasauli savās neveiksmēs. Šīs dāmas strīdas par visu un vienmēr ir aizvainotas uz apkārtējiem.

Marta ir sieviete, kura pie pārtikas preču kases uzbrēks pārdevējai, ka tā strādā pārāk lēni, vai uzbruks garāmejošajam cilvēkam, ka viņš aizņem pārāk daudz vietas uz trotuāra. Attiecībās Martas ir šausmīgas, cenšas visu kontrolēt un nemitīgi provocē kautiņus.

Atklāšu divus efektīvus veidus, kā izmazgāt baltas zeķes – grūti noticēt, bet tās kļūs sniegbaltas!

Dumpīgā Anna

Annas ir labi organizētas sievietes, taču viņām patīk, ja lietas notiek atbilstoši viņu plāniem. Tieši viņas pārvalda mājokli, vadot visu tā iemītnieku dzīvi. Ja viss notiek saskaņā ar Annas noteikto ritmu, mājās valda miers un harmonija.

Tomēr pietiek ar nelielām izmaiņām plānos, lai Annu izsistu no ritma. Cilvēki, kuri iebilst pret viņas uzskatiem un nevēlas pielāgoties viņas ierosinājumiem, ātri vien secinās, ka Anna sāk viņiem nepamatoti piekasīties.

 

Neapmierinātā Evelīna

Evelīna ir sieviete, kura ar visu ir neapmierināta. Nekas viņu nedara laimīgu; šī sieviete ir pārliecināta, ka citiem vienmēr klājas labāk nekā viņai. Viņa nespēj koncentrēties uz sasniegto un redz tikai trūkumus.

Lasi vēl: Aunam jāpaliek uz zemes, bet Vēzim jāizvairās no pārsteidzīgiem lēmumiem; Dienas prognoze 30. jūnijam visām zvaigžņu zīmēm

Pēc Evelīnas domām, nevajag sevi upurēt citu labā, jo viņi to tāpat nenovērtēs. Kafija pēc darba ar draudzeni? Tas nekur neder, jo kāpēc gan klausīties, cik draudzenei labi klājas, un sabojāt savu dienu!

Lai gurķi nekļūtu rūgti, ir svarīgi nenokavēt laiku šai procedūrai

Leave a Comment