Šie 3 burti tavā vārdā aizbaida veiksmi, bet vairāki citi piesaista bagātību. Ko darīt, ja neesi starp Laimes mātes lutekļiem?

Mūsu vārds ir savdabīgs enerģijas kods, amulets un talismans, kura spēcīgās vibrācijas ne tikai nosaka likteni, bet arī spēj to mainīt gan uz labo, gan diemžēl arī uz slikto pusi.

Katrs cilvēka vārda burts ir apveltīts ar savu enerģiju. Par nelaimi, daži no šiem burtiem neļauj mums laimīgi izveidot savienojumu ar pārpilnības enerģiju. Labā ziņa ir tā, ka šādi burti ir tikai trīs, un raksta beigās es tev pastāstīšu, kā neitralizēt to negatīvo ietekmi.

Bet ir trīs citi absolūti pārsteidzoši burti, kas maksimāli rezonē ar veiksmes, pārpilnības un labklājības enerģijas frekvenci. Un, ja tavā vārdā ir vismaz viens no tiem, tu esi īsts Laimes mātes favorīts!

 

Burti, kas piesaista pārpilnību un uzplaukumu

Burts “E” ir absolūtas harmonijas simbols, kas palīdz bez lielām pūlēm iegūt visu, pēc kā cilvēks tiecas. Tie ļaudis, kuru vārdā ir šis burts, var būt pārliecināti, ka agri vai vēlu piepildīsies visi viņu sapņi, pat paši nereālākie.

Turklāt burts “E” apvelta cilvēku ar vēlmi pēc morālās pilnības un tieksmi pēc pašrealizācijas, tāpēc garīgajai bagātībai šāda cilvēka dzīvē ir lielāka vērtība nekā materiālajiem labumiem.

Burtam “E” ir īpašs spēks, ja tas atrodas vārda sākumā, trešajā vai septītajā vietā. Atliek tikai labā nozīmē apskaust Elenas un Elizabetes, kuru vārdos ir pa diviem burtiem “E” veiksmīgās pozīcijās.

Lasi vēl: Klimata trakums sāksies augusta vidū: sinoptiķi paziņoja par jaunu prognozi vasaras beigām

Burts “O” ir pilnības un Visuma neierobežotā spēka simbols. Tā vibrācijas ne tikai piesaista dzīvē vēlamo, bet arī ļauj gūt panākumus ikvienā jomā, apveltot vārda īpašnieku ar spēcīgu intuīciju, spēju atrast izeju no jebkuras situācijas un vienmēr būt virsotnē.

It īpaši veicas tiem, kam burts “O” ir vārda pirmais un/vai ceturtais burts.

Burts “T” ir oriģinalitātes un gara spēka simbols. Tas cilvēku apvelta ar pārsteidzošiem talantiem, spilgtu individualitāti, disciplīnu, darba mīlestību un spēju sasniegt mērķus. Novirzot uz pašu grūtāko ceļu, šis burts dāvā attiecīgā vārda īpašniekam pārcilvēcīgu neatlaidību un palīdz gūt panākumus.

Burti, kas bloķē pārpilnības enerģiju

Burta “Z” vibrācijas piesaista negatīvo enerģiju. Tāpēc cilvēki, kuru vārdā ir šis burts, par spīti visām savām spējām, ir ārkārtīgi nedraudzīgi, cenšas norobežoties no pasaules un sarežģītās situācijās labprātāk neuzņemas atbildību un piet malā. Vienlaikus šiem ļaudīm patīk vainot citus nepareizā rīcībā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment