Šie 3 burti tavā vārdā aizbaida veiksmi, bet vairāki citi piesaista bagātību. Ko darīt, ja neesi starp Laimes mātes lutekļiem?

Skaidrs ir viens – tikai sperot soli pretī apkārtējai pasaulei, atbrīvojoties no naidīguma un citu cilvēku vainošanas, iemācoties piekāpšanos un pacietību, iespējams bloķēt burta “Z” negatīvo ietekmi.

Burts “J” liek cilvēkam nemitīgi šaubīties, nogurdinot sevi un apkārtējos ar savām bailēm. Cilvēks, kura vārdā ir burts “J”, ir impulsīvs un neparedzams, atsakās no visa jaunā, pārvēršoties par vecu, nelaipnu īgņu.

Es neatklāšu Ameriku, sakot, ka bailes ir galvenais veiksmes ienaidnieks. Tās kā vampīrs izsūc no mums enerģiju, un rezultātā atliek tikai vienkārši eksistēt. Par kādu pārpilnību te var runāt?!

Burts “N” padara cilvēku par agresīvu, nevaldāmu dumpinieku, kurš protestē pret visu, bieži vien tikai aiz spītības un kritiskas attieksmes pret visu.

Taču, tiklīdz jaunības maksimālisms ir pārvarēts, parādās pavisam cits cilvēks, apveltīts ar ievērojamām spējām, spēcīgu intelektu un iekšēju spēku. Un tad seko arī veiksme un pārpilnība.

Nebēdājies, ja tavā vārdā nav burtu, kas piesaista veiksmi, un vēl jo vairāk – “neķer kreņķi”, ja tavā vārdā ir kāds no trim burtiem, kas bloķē bagātību. Parūpējies par sevi un atceries: viss ir mūsu pašu rokās, vajag tikai gribēt!

Lasi vēl: Sasaldēju nedaudz tomātu, tie izskatās un garšo kā svaigi. Kāpēc gan marinēt? Šos dārzeņus ziemai vieglāk ir sasaldēt un burkas nevajag

Ja tev šis raksts šķita interesants, atzīmē to ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem!

Tomēr arī pārējo burtu īpašniekus, burts apveltī tā īpašniekus ar labākajām īpašībām: neatlaidību, mērķtiecību un spēju sasniegt to, ko viņi vēlas. Viņi viegli kāpj pa karjeras kāpnēm un sasniedz materiālo labklājību. Arī personīgā dzīve rit labi, jo šādi cilvēki zina, kā izvēlēties pareizo dzīvesbiedru.

 

Leave a Comment