Sibīrijas Ragana Elena Golunova jau apdullinājusi visus ar prognozēm 2024 Gadam : “Ir jāgatavojas sliktākajam”

Jeļena Golunova, autentiska pārstāve Sibīrijas, vienmēr ir interešu lokā ar savu atklātību un tiešumu, kas viņai piešķir īpašu pievilcību. Šī iezīme vienmēr ir bijusi viens no iemesliem, kāpēc cilvēki atzinīgi vērtē viņas personību. Nesenā televīzijas intervijā Golunova dalījās ar savu prognozi par gaidāmo 2024. gadu, atklājot, ka šis laiks sola būt īpaši grūts, un daudzi pat neaptver, ar ko tieši saskarsies.

Marsa ietekme Pēc Golunovas analīzes, 2024. gadu dominēs kareivīgā planēta Marsa enerģija. Mītoloģijā Marss ir kara dievs, kurš simbolizē varas iegūšanu ar spēku. Šī planēta pārstāv bīstamus un mežonīgus aspektus, liecinot par nākamajiem izaicinājumiem un konfliktiem, kas var radīt iznīcību.

Golunova aicina sagatavoties šiem izaicinājumiem, atzīstot, ka tas prasīs spēku un izturību. Viņa uzskata, ka šis laiks būs tests cilvēka izturībai un gatavībai pielāgoties neprognozējamiem notikumiem. Tāpat viņa aizsver svarīgumu saglabāt pozitīvu domāšanu un solidaritāti sabiedrībā, lai kopīgi pārvarētu gaidāmās grūtības.

Golunova aicina cilvēkus pievērst uzmanību savai personīgajai attīstībai, ieklausoties sevī un iegūstot izpratni par savām vērtībām. Viņa uzskata, ka šajā sarežģītajā periodā svarīgi būs radīt un uzturēt stipras emocionālās saites ar ģimeni un draugiem, kas kopā veidos atbalstošu tīklu. Golunova uzsver, ka, neskatoties uz grūtībām, šis laiks piedāvās iespēju personīgai izaugsmei un dzīves redzējuma pārskatam.

Šajā kritiskajā situācijā vairāki astroloģijas un parapsiholoģijas speciālisti ir atkārtoti brīdinājuši par iespējamo grūtību periodu, norādot, ka cilvēkus gaida trīs sarežģīti gadi, un šo brīdinājumu vajadzētu uztvert ļoti nopietni.

Lasi vēl :Nekāda amonjaka. Labākais veids, kā tīrīt gāzes plīts režģi: bez smakas un netīrumiem

Lasi vēl : Ļoti labas ziņas! Jau no 1. Janvāri daudzi iedzīvotāji saņems pamatīgas mēneša piemaksas

Jeļena Galounova, atzīstama par saviem prāta spēkiem, izcepusies kā raganas pārstāve, ir paudusi viedokli, ka 2024. gads būs visgrūtākais no visiem minētajiem periodiem.

Galounova prognozē, ka šajā laikā var rasties jauni un dziļi iesakņojuši konflikti, un viņa izsver iespējamas dramatiskas pārmaiņas.

Viņas redzējumā 2024. gadā mums varētu būt saskarsme ar situācijām, kurās visa esošā kārtība varētu nokrist un izjukt. Viņa it īpaši uzrunā dzīves materiālās sfēras, un prognozē, ka gaidāmi intensīvi notikumi darba pasaulē, kas nesīs pārmaiņas un izaicinājumus.

Galounova mudina cilvēkus sagatavoties šim periodam, izvēršot uzmanību uz saviem resursiem un spējām pielāgoties pārmaiņām. Taču tas nebūs nav viss!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment